Második Hitlerként okozhat majd a mesterséges intelligencia globális genocídiumot?

2017. október 4., szerda




Az eddigi kísérletek és tapasztalatok alapján az M.I. borzalmas dolgokra képes, és erősen rasszista vonásokat sajátít el!

Lehet, hogy komolyan aggódnunk kell a mesterséges intelligencia miatt. Legalábbis a feketéknek, és a nem fehér fajú népeknek.

Egy új kutatás ugyanis összegezte azt, hogy milyen eredményekre jutottak a mesterséges intelligencia kutatások világszerte.

Ezek pedig minimum elborzasztó adatokat rajzolnak elénk.

Arról van szó, hogy a mesterséges intelligencia nagyon könnyen minden esetben rasszistává vált, hol jobban, hol kevésbé. Többen felszólaltak már a mesterséges intelligencia - ezentúl csak M.I. szabályozásáért, hogy biztonságban legyen az emberiség.

Elon Musk, Stephen Hawking azt gondolják, hogy komoly veszedelem vár ránk, ha bekapcsoljuk és hálózatra kötjük majd az első és igazi mesterséges intelligenciát néhány évtizeden belül.

Maga Putyin is fél tőle, és azt gondolja, hogy olyan szuperfegyverré fog válni, mely első körben a rasszizmust eltanulva globális, faji alapú genocídiumot hajtana végre.

Vagyis a színesbőrűeket, és más népcsoportokat pusztítana el.

Ehhez már robothadsereg is rendelkezésére fog állni, és hatalmas kontrollja lesz majd Amerika és más országok rakétasilói felett.

Gyakorlatilag percek alatt kipusztíthatja majd azokat az országokat, ahol jellemzően arabok és afrikaiak élnek.

A kutatások rávilágítanak arra, hogy utána mi jöhetünk, azaz a fejlett, fehér nyugat.

Több algoritmust is ráeresztettek már az emberi társadalomra, melyek építőelemei lehetnek majd a jövőbeni M.I.-nek. Ezek egytől-egyig idővel rasszistává váltak, és elkezdtek náci nézeteket tükrözni.

Több szakember szerint az a gond, hogy a mesterséges intelligencia nem fogja tudni eldönteni mi a jó, vagy a rossz.

Az emberiség, és az emberi társadalom reakciói alapján fog dönteni, és az emberek túlnyomó többsége előítéletekkel, rasszista gondolatokkal rendelkezik.

Érkeztek korábban olyan hírek is, melyekben egy előzetes hitelelbíráló algoritmust teszteltek, szintén az M.I. egy szeleteként. Itt is botrányosan zárult a kísérlet, mivel egyetlen színesbőrű próba alany hitelét sem hagyta jóvá.

Kell-e félnünk tehát az M.I.-től?

Sokak szerint jobb félni, mint megijedni, és nem árt az óvatosság, nehogy az ítélet napja elérkezzen számunkra.

OSZD MEG másokkal is!

tudomány technológia technika az emberiség jövője mesterséges intelligencia robotok kataklizma


Megtekintések száma: 206050





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet