Mechanikus rovarokkal figyelik meg az emberiséget? Egy titkos jelentés derített fényt a tömeges megfigyelésre!

2018. április 15., vasárnap
Új, kiszivárgott dokumentumok bizonyítják, hogy a DARPA már évtizedek óta kísérletezik azon, hogy rovarnak álcázott kémrobotokat állítson elő megfigyelési célra. Lehet, hogy már évek óta zajlik a világ polgárainak titkos megfigyelése?

Olyan dokumentumok kerültek nemrégiben elő, melyek azt sejtetik, hogy a modern világ talán már évek, vagy évtizedek óta megfigyelés alatt van.

Kiszivárgott források szerint ugyanis a DARPA más nagyobb cégek titkos fejlesztési projektjei keretében azon kísérleteznek már évtizedek óta, hogy olyan aprócska szerkezeteket hozzanak létre, melyekkel megfigyelést lehet végezni anélkül, hogy azt bárki észrevenné.

Bár a Pentagon által is titokban pénzelt projektről sokan azt gondolják, hogy ez egy jövőbeli fejlesztés, a valóság az, hogy már az 1970-es évek óta próbálkoznak különböző technológiákkal.

Eleinte nagyobb rovarokra szereltek fel különféle viszonylag aprócska chipeket, lehallgató készülékeket. Az 1980-as évekre már elő tudtak a titkosszolgálatok olyan apró ketyeréket állítani, melyek „elfértek” egy molylepkén, vagy egy csótányon.

Eredetileg a DARPA még olyannal is próbálkozott a kétezres évek elején, hogy teljesen mechanikus rovarokat hoztak létre a laborokban.

Ezek akkorák voltak, mint az igazi rovarok, de teljesen mechanikusak voltak, azaz lényegében aprócska robotokként funkcionáltak.

Idővel azonban rájöttek, hogy nem a legjobb módjai a megfigyelésnek, mert ha valaki például befog egy ilyen rovart, az rájöhet a titokra, ráadásul szétszedve elemezheti is a szerkezetet.

Éppen ezért egy új, hibrid vonalon kezdtek új kísérletekbe, és néhány éve létrehoztak egy olyan rovar-robot hibridet, mely tökéletesíti mindazt, amit korábban az egyes változatok hordoztak külön-külön magukban.

Valódi, élő rovarok potrohába ültetnek chippeket, és nanotechnológiával létrehozott megfigyelő szerkezeteket, mikrofont, és kamera rendszereket.

A technológia állítólag már olyan fejlett, hogy a robotikus rendszerrel képesek a rovarok idegvégződéseire csatakozni, és azt látni, amitők látnak, kvázi élő kamerává változtatni őket.

Különféle, rovarnak álcázott berendezésekkel figyelnek meg minket már évtizedek óta. A megfigyelés mindig is egy fő cél volt számukra, ugyanis a sötétben, a látható társadalom perifériáján kívül már növekszik egy árnykormány, mely a jövőben a felügyelete alá akar majd vonni mindent, és mindenkit.

A rovarok, bogarak alkalmazása megfigyelésre óriási előnyökkel jár. Gondoljunk csak bele. Chipekkel és adóvevőkkel felszerelt csótány rajok olyan helyekre is képesek eljutni, ahová igen nehéz lenne megfigyelő rendszereket telepíteni.

Ráadásul ezekre az állatokra lényegében senki sem gyanakszik. Az átlagember egyszerű rovaroknak nézi ezeket, mert részben azok is.

Ha megfigyelést akar valaki végezni, ez lenne a tökéletes eszköz és módszer rá. Az utóbbi néhány évben jelentősen megszaporodtak egyes fajok, látszólag minden ok nélkül.

Sokak szerint ez nem véletlen, és valójában nem a természetes populációk szaporodtak, hanem a mesterségesen szaporított, chippelt rovarok populációja.

Sokak szerint ez a megfigyelési hullám már közvetlen előjele az Új Világrend létrejöttének. A modern kori felfogás szerint az Új Világrend olyan globális világkormányként fog működni, melyet a világ néhány legbefolyásosabb családja fog irányítani.

Vannak olyan teóriák, miszerint a migráns válság, és a jövőben kialakuló európai vallásháború az iszlám és a kereszténység között éppen ezt készíti majd elő.

A harmadik világháború kitörése után az emberek szinte szomjazni fogják a biztonságot, és lényegében önként fogják átadni a szabadságjogaikat csak azért, hogy biztonságban érezhessék újra magukat.

Ekkor fog jogilag is indokolt lenni az Új Világrend megszületése, mely titokban már évszázadok óta létezik, lés irányítja a világ menetét.

A DARPA, és más hasonló, megfigyelési eszközökkel kísérletező cég nekik csak egy eszköz, hogy elérjék végső céljukat: teljes hatalmat a világ összes nemzete felett.

OSZD MEG másokkal is!

technológia összeesküvés új világrend illuminátusok tömeges megfigyelés


Megtekintések száma: 34259

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet