Még Donald Trump hivatalba lépése előtt nyilvánosságra hozhatják Amerika titkosított ufó aktáit?

2016. november 25., péntek




A 2017-es január 20-i beiktatást megelőzően van némi esély arra, hogy nyilvánosságra hozzák az összes eddig titkosított idegenekkel.

Úgy néz ki, lehet, hogy mégis lesz valami abból, a tervezetből, miszerint a korábban sok-sok évtizedre titkosított idegenekkel kapcsolatos akták egy részét nyilvánosságra hozzák. Legalábbis ezt beszélik egyes, nevük elhallgatását kérő belső emberek, akik az amerikai kormányhoz köthetőek.

Nyilvánosságra hozhatják az X-aktákat?

Korábban már Hillary Clinton is azt ígérte, hogyha megnyeri a választásokat, az összes aktát nyilvánosságra hozza. Sokak szerint éppen ez okozta a vesztét, és ezért nem nyerhette meg a választást.

A kormánynak ugyanis rengeteg titka van az idegenekkel kapcsolatban. Nem szeretnék kiteríteni az összes kártyájukat, de azzal már tisztában van a háttérhatalom, hogy valamit szivárogtatni kell, mert közel van az idő, amikor vallani kell, és az idegenek felfedik magukat véglegesen az emberiség előtt.

Persze ne gondoljunk arra, hogy az összes kompromittáló ügyirat és dokumentum napvilágra kerüljön, mert valószínűleg a legtitkosabb, legtöbb információt tartalmazó dokumentumok és ügyek rejtve maradnak, ugyanis a nyilvánosságra hozatalé előtt eltüntetik őket az irattárból.

Sőt, több olyan elmélet is van, miszerint a nagy nemzeti levéltárban keletkezett rejtélyes tűz valójában csak egy fedett művelet volt, amelynek során kicsempészték az összes olyan iratot, mely az idegenekről szól, és az idegenektől másolt, fejlett technológiáról.

Megváltoztatná a világot

Ha valóban nyilvánosságra kerülnek a dokumentumok, az valószínűleg még Trump januári beiktatási ceremóniája előtt fog bekövetkezni.

Sokan aggódnak azonban ezen dokumentumok miatt. Bár alapvetően minden ember kíváncsi a dokumentumok tartalmára, azok olyan felismeréseket tartalmazhatnak, melyek alapjaiban változtathatnak meg mindent.

Az egyház hitéleti válsággal találná szemben magát, a szkeptikusok zavarban lennének, azok, akik mindvégig hittek az idegenekben pedig szintén bizarr ijedtséggel vegyült izgalommal fogadnák a tényeket.

Rengeteg konfliktus és helyi háború ütne ki. A szekták működése felerősödne, és a világvége hívők egy esetleges inváziótól kezdenének el tartani.

Meg fogják akadályozni?

Mások viszont úgy vélik, hogy ezek megint csak túlzottan optimista, üres ígéretek, és a megfelelő szervek, és az érdekhatalom meg fog tenni mindent azért, hogy ne hozzák nyilvánosságra a dokumentumokat, vagy legalábbis csak a semmit mondó titkosított ügyelet.

Sokszor felmerült már az, hogy nyilvánosságra hozzák az X-aktákat, azonban teljes mértékben ez mind a mai napig nem történt meg. Obama nem valószínű, hogy zöld utat ad majd a titkosítás megszüntetésére, ehhez Hillary Clinton kellett volna.

Őt azonban eltakarították, mielőtt egyáltalán a hatalom közelébe került volna, nem életlenül. Mások azt mondják, még ha elnök is lett volna, nem engedték volna neki, hogy az összes idegenekkel kapcsolatos információt napvilágra hozza.

Az elkövetkező hetek tehát izgalmasak lesznek. Ugyanakkor nem mernénk rá mérget venni, hogy valóban kiszivárogtatnák az összes eddig olyan nagy gonddal őrzött és titkolt aktát.

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 17307





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet