Még idén beléphetünk egy rákmentes világba: jön a jövő, ahol nem lesz több halálos betegség!

2018. július 30., hétfő
Áttörés küszöbén a tudósok...

Egyre több hír érkezik afelől a csodagyógymódról, melyet nemrég beharangoztak, ami képes megáűllítani a rák terjedését, sőt, el is tudja pusztítani azt.

A rákos tumorok mellett még az áttéteket is eltüntettet a kísérleti alanyok testében.

Az egyelőre csak egereken elvégzett kísérletek rendkívül ígéretesek, a szakemberek is azt állítják, hogy ez most nem csak egy tudományos lufi, hanem egy valós remény.

Még 218 végégi végrehajthatják az első, embereken végzett kísérletsorozatot is.

Ha az is sikeres lesz, felgyorsulhatnaka foylamatok, és bár évek lesznek hátra, mire mindenhol elérhető lesza kezelés, hivatalosan 2018 végén, 2019 elején beléphetünk egy új korszakba: egy rákmentes világba.

Egy olyan jövőbe, ahol rák nélkül élhetünk, és talán más, ma még gyógyíthatatlannak számító halálos betegség nélkül.Ez az áttörés olyan horderejű lesz, ami az egész emberiséget megváltoztathatja majd.

Az immunrendszer teljes tumorölő potenciálját felszabadítja a kaliforniai Stanford Egyetem kutatói által kidolgozott kombinált immunstimuláns kezelés. 

A daganat által rájuk kényszerített bénulásból magukhoz térítve az immunsejtek úgy söprik ki a daganatot és annak áttéteit a szervezetből, mintha egy vírusfertőzést számolnának fel. 

Szellemi atyja, Ronald Levy szerint az egyelőre csak egerekben kipróbált eljárás elvben bármilyen daganattípus kezelésére alkalmas lehet, és a klinikai próbák már 2018 vége felé megkezdődhetnek.

Nagyon feszült izgalommal várjuk tehát, hogy mire jutnak a tudósok.

Ha sikerrel járnak, akkor ugyanis történelmet írnak.

OSZD MEG másokkal is!

tudomány egészség kutatás rák életmód betegségek áttörés


Megtekintések száma: 25945

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet