Megdöbbentő archív katonai felvétel került elő a Roswell-incidensről?

2017. május 14., vasárnap




Egy 36 másodperces fekete-fehér archív felvétel lehet a perdöntő bizonyítéka a Roswellnél történt ufó-katasztrófának?

Annak idején egy Új-Zélandi napilap megdöbbentő felvételt szivárogtatott ki, melyen állítólag nem más látható, mint a Roswellből származó, ott lezuhant idegen csészealj roncsai között talált földönkívüli testek.

A videón konkrétan csak egyetlen test látszik, ahogyan behúzzák azt egy hatalmas, légibázis hangárjába, és közben katonák állják körbe.

A magazin, mely lehozta, állítólag egy olyan forrásból kapta, mely azt állította, hogy köze volt Roswellhez, és a Roswell-incidensről szóló dokumentumok kezelésében. A felvétel ezen állítás szerint hiteles, és egy tényleges földönkívüli teste figyelhető meg rajta.

Az archív felvétel ugyanakkor nagyon rossz minőségű, és valójában túl sok részletet nem lehet kivenni rajta.

A titokzatos forrás szerint az amerikai kormány tisztában van ennek a filmnek a létezésével, és az eredeti felvétel még ennél is jóval hosszabb volt. Nem akarják napvilágra hozni, mert az rengeteg kellemetlen kérdést vetne fel a kormány szerepével kapcsolatban az ügyben.

Annak idején a szkeptikusok megpróbálták a felvételt szétcincálni, és több videó szerkesztésben jártas szakemberrel vizsgáltatták be a filmet, de azok nem találtak arra utaló nyomokat, hogy manipulálva lettek volna.

Ugyanakkor a felvételt, az azon látott katonai egyenruhákat, a helyszínt - már amennyire ki lehetett venni a felvételből - mind korhűnek, azaz hitelesnek gondolták, és gondolják a mai napig.

A felvételtől még ma sem tudni túl sokat, így továbbra is heves viták tárgyát képezi abban a tekintetben, hogy valódi-e.

Ha valódi akkor a Roswell-incidens talán egyetlen igazán komoly bizonyítéka azon képek mellett, amik korábban már napvilágot láttak az ott talált idegen lényről, lényekről.

Valamit bizonyosan próbálnak előlünk elhallgatni Roswell kapcsán. Azt azonban senki sem tudja, hogy mit...

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés roswell


Megtekintések száma: 127260





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet