Megdöbbentő dolgot rejteget a Brit kormány a Falkland-szigeteken?

2017. május 10., szerda
Egyes teóriák – melyek belső forrásokra hivatkoznak – azt feltételezik, hogy Nagy Britannia egy idegen technológiát rejteget a lehető legnagyobb titokban a Falkland-szigeten területén.

Nagy Britannia látszólag igyekszik kivizsgálni a paranormális és idegenekhez köthető jelenségek egy részét. Legalábbis a publikum és a közvélemény felé ezt akarják sugallni.

A háttérben azonban olyan folyamatok zajlanak, amiről mi átlagemberek nem is tudhatunk.

Már korábban is léteztek különféle pletykák arra vonatkozóan, hogy a kormány valamit rejteget. A költségvetést különféle okok miatt megnyirbálták már számtalanszor az elmúlt években. Sőt, nemrégiben az Európai uniótól is megváltak, szintén részben költségvetési okok miatt.

Rengetegen feltették a kérdést: hova kell, mire kell ennyi pénz, ennyire elraktározott tartalék?

Sejthető, hogy az angol kormány rengeteg titkos beruházást kezel és futtat párhuzamosan. Az utóbbi évek megszorításai, átcsoportosításai azonban azt sejtetik, hogy egy nagy, szigorúan titkos projektre kell a pénz, melyről még maguk a felsővezetők sem tudnak, csak a hadsereg, és bizonyos kulcsemberek.

Több ember is kutakodott már az akták között, szemügyre véve alaposabban a költségvetést, és azt, hogy a költségvetés hiányzó része hová kerülhetett.

Egyes források szerint a Falkland-szigeteken található helyileg egy olyan „beruházás” ami egyáltalán nem köthető sehogy sem a kormányhoz. Valami mégis van ott, amiben érdekelt Nagy Britannia.

Beauchene szigete a Falkland-szigetek egy külön része, ahol több érdekes dolog feltűnt egyeseknek. Egyrészt, hogy helyet kapott egy olyan projekt, melynek nincs nyoma a kormányzati papírok között, tehát nem tudnak vele elszámolni, másrészt azt beszélik, hogy a projektnek köze lehet az idegenekhez.

Különös furcsaság, hogy a sziget bár hivatalosan lakatlan, mégis engedély kell ahhoz, hogy egyáltalán megközelítsék.

A képen, mely a szigetről készült, jól látható, hogy a sziget egyáltalán nem lakatlan. Komplexumok vannak rajta, tehát emberek is feltehetőleg.

Ezek az épületek azonban rendkívül jól vannak álcázva, alig észrevehetőek, mivel kellően beleolvadnak a környezetbe.

Egy nagy magas, korong alakú épület is látható, mely egyfajta bázis lehet, külön bejárattal. A közelben van egy híd, mely összeköttetésben van a nagy diszkosz alakú komplexummal.

Nem messze a partoktól egy másik, mesterséges két alkotta objektum, vagy inkább torony is feltűnik a felszínen. Jól látható, hogy valamiféle magas torony lehet, vagy valamiféle műemlék.

Egy másik képen egy háromszög alakú épületet, vagy járművet látni. Kérdés, hogy ez a sziget tehát valóban nem lakott-e. És az is kérdés, hogy miért nem lehet, csak külön engedéllyel megközelíteni?

Mint ahogyan már arról korábban beszámoltunk, Guantanamo Bay mellett is egy idegen bázist titkolnak az Amerikai hatóságok és kormány, úgy ez esetben is az lehet a magyarázat, hogy egy idegen, vagy egy idegenek és emberek által közösen működtetett bázist bújtatnak a kíváncsi szemek elől.

A különböző korong alakú épületek és tárgyak erre engednek következtetni. Valamint azok a beszámolók is, amik arra repülő pilótáktól, és arra járó hajósoktól származnak, akik különböző fénylő pontokat, hihetetlen gyorsasággal száguldó repülő szerkezeteket véltek látni a sziget körül.

Természetesen az illetékesek mindent tagadnak, és tagadni is fognak. De talán közeleg már az igazság napja, amikor lelebbentik ezekről a titkos hadműveletekről, kooperációkról bés bázisokról a leplet.

ufó ufók idegen idegenek titkos katonai technológia titkos katonai bázisok összesküvés


Megtekintések száma: 84497

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet