Megdöbbentő elmélet a macskákról: lehet, hogy interdimenzionális lények?

2017. április 26., szerda
Figyelem: meredek elmélet következik, ugyanakkor egyesek szerint lehet valóságalapja.

A macskák régóta képezték az emberi kultúrák, és egyes mítoszok alapját. Ez talán nem véletlen, hiszen már Egyiptomban is szent állatként tisztelték, és úgy gondolták róluk, hogy a túlvilág kapuit őrzik.

Ha pedig valami a túlvilág kapuit őrzi, az nagy valószínűséggel képes átjárni a túlvilágra, a másik dimenzióba is, ha szükséges.

Vagyis a macskák feltételezhetően interdimenzionális lények lehetnek - egy különös és bizarr elmélet szerint.

Vajon véletlen lenen az, hogy a macskákat mindig is összekapcsolták valahogyan a természetfeletti jelenségekkel, és a paranormalitással? Különös szerepük volt még a boszorkányságban is.

Sőt, napjainkban azt beszélik róluk már egy jó ideje, hogy képesek látni a túlvilág lényeit, és a világunkban bolyongó szellemeket is, egy hatodik érzék segítségével.

Bizonyára a te macskáddal is előfordult már, hogy ijesztően meredt a fal felé, és közben nyávogott, mintha látna, vagy érzékelne valamit.

A macskák paranormális képességei mindig is nagyok voltak, de a vadmacska házasításával ezen képességek némileg el lettek nyomva.

Bizonyos esetekben még eltűnésekre, és bizarr előkerülésekre is képesek. nemrégiben egy férfi arról számolt be, hogy a macskája az ágyon aludt, amikor kiment magának hozni egy chipset. 5 másodperccel később hívták a barátai, hogy a város másik végében találták meg a macskát - tudták, hogyan néz ki, és rajta volt a nyakörve a névvel.

Ilyen, és ehhez hasonlóan elképesztő, megmagyarázhatatlan történeteket tucat számra tudnak mondani a macskatulajdonosok.

A teleportáció mindenképpen egy interdimenziuonális lényre jellemző képesség, melynek segítségével át tud járni egyes világokon észrevétlenül.

Éppen ez a tény, vagyis sejtés teszi igazán hátborzongatóvá az egészet.

Hogy bár az elmélet meglehetősen bizarr, az ember szíve szerint nem is venné komolyan, de ha jobban belegondol, eltűnődik azon, hogy mi van, ha ennek csak egy kis része is igaz...

OSZD MEG másokkal is!

paranormál érdekes hihetetlen érdekesség


Megtekintések száma: 62762

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet