​Megdöbbentő felfedezés formálhatja át a múltunkat... Ősi törpe civilizáció nyomai a Földön

2023. július 12., szerda
Megdöbbentő felfedezés formálhatja át a múltunkat...

Lehet, hogy tényleg létezhettek olyan lények, pontosabban emberszabású humanoidok a Földön, akik a Gyűrűk urából megismert hobbitokhoz voltak hasonlatosak?

Egy ősi megalitikus struktúra, és az ott talált dolgok erről árulkodnak.

És ha igazuk van a régészeknek, akkor ez átírhatja az emberiség történelmét is.

Több olyan hatalmas, több tonnás kő is található ezen a szóban forgó területen, melyek úgy lettek kifaragva, egy eddig ismeretlen technológia által. - írja a Titokterminál.com.

Az egyik ilyen kő egyértelműen egy hatalmas ajtó, ugyanis tökéletesen beleilleszthető - mint egy legó - abba a megalitikus építménybe, melytől néhány méterre áll.

Ez a kő derékszögekből áll. Mértani pontossággal alkották meg, több ezer évvel ezelőtt.

És hogy mi benne a legbizarrabb?

Hogy ez a megastruktúra valójában egészen pici. Mintha ősi törpök készítették volna saját maguk számára.

A Dwarfie Stane néven is emlegetett különleges építmény, és annak környezetébe található titkos járatok, alagutak Skóciában találhatók, egy kicsiny szigeten.

Eleve érdekes, és a mai napig nem megfejtett titok, hogyan hozhatták az egykori építők a helyszínre ezeket a hatalmas kőtömböket.

Ezeket ugyanis még mai modern technológiával is igen nehézkesen oldották volna meg...

Egyértelmű, hogy a struktúra köveit ráadásul meg sem tudták volna ilyen precizitással munkálni - hívták fel a figyelmet a régészek a tényre.

Sokak szerint akárkik is építhették, egy törpenövésű, de magasan fejlett civilizáció tagjai közé tartozhattak, ez nyilvánvalóvá válik a struktúrán belül talált nyomokból, motívumokból.

Az akadémia szintén nem tudott egyértelmű magyarázatot találni a Skócia szigetein fellelt hasonló struktúrákra, melyeket apró termetű "emberekre" szabtak az egykori alkotók.

Kik, vagy mik lehettek ők?

Hobbitok? Törpék?

Genetikailag kisebb növésű népcsoportok? Hová tűntek, és miért nem hagytak történelmi nyomot? Róluk szólnának az angolszász törpe-legendák, és mítoszok, a gnómokról szóló rémmesék?

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek elveszett civilizációk


Megtekintések száma: 84879

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet