Megdöbbentő: ilyen lenne egy chemtrail szóró repülőgép belseje?

2017. március 23., csütörtök
Titkos fotók kerültek elő. Vajon tényleg a chemtrail-gépek belső terét ábrázolja?

Mindenki azokon a képeken ámul, amik most elárasztották az internetet. Ezeken ugyanis állítólag - és ezt azért tessék fenntartással kezelni - olyan repülőgépek belseje látható, melyek chemtraileket szórnak a levegőbe.

A chemtrailekről tudjuk, hogy olyan különféle kemikáliákból álló csíkok az égen, melyek bevegyszerezik az eget, és a légkört, így betegítve meg a környezetet, és állítólag az embereket is.

Az utóbbi időben ez az egyik legvitatottabb téma az interneten. Vannak, akik szerint létezik a chemtrail jelenség, míg más szakemberek tagadják, és butaságnak tartják.

Nem tisztünk egyik tábor felett sem pálcát törni, érdemes mindenkinek maga eldöntenie, hogy mit gondol igaznak az ügy kapcsán.

Mindenesetre rengeteg állítólagos fotót tettek közzé olyan gépek belsejéből, melyek alkalmasak a chemtrail szórására.

A chemtrailek ellentétben a felhőkkel és a kondenzcsíkokkal, még órákkal később is egyhelyben maradnak, és lassan terülnek szét az égen, ahogy a vegyi anyagok felszívódnak belőle, és kiválnak a légkörbe. - mondják sokan.

Évtizedek óta szórják a levegőbe, és senki sem tudja, pontosan mikor szórták le a legelsőt, és hogy mi céljuk vele. Bár ez utóbbira számtalan különféle elmélet született már.

Egyes vélekedések szerint az emberek szándékos mérgezése zajlik, mások szerint ezek amolyan légkörbe szórt különféle ártalmatlan anyagok, de az előbbi elméletet támogatják a legtöbben.

Egy elrugaszkodottabb teória szerint az egész chemtrail hadművelet nem más, mint a Földi népesség 95%-ának kiirtását véghezvivő Agenda 21 tervezet része.

összeesküvés eltitkolt tények chemtrail chemtrailek


Megtekintések száma: 39996

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet