Megdöbbentő interjú egy földönkívülivel? Megrázó titkok derültek ki az emberiségről

2022. december 28., szerda
Ez volt az emberiség első nyilvánosságra is hozott kapcsolatfelvétele a földönkívüli civilizáció egy képviselőjével!

1999 decembere lehet az emberiség történelmének egyik legjelentősebb találkozójának időpontja.

Ekkoriban találkozott ugyanis egy bizonyos Ole K. egy olyan valakivel, vagyis inkább valamivel, ami örökre megváltoztatta őt a hitében.

A férfi ugyanis nem mással találkozott ennek a titkos találkozónak a keretében, mint egy földönkívüli lénnyel. Ennek az interjúnak később készült egy átirata is, melyet Chris Pfeiler osztott meg később az emberekkel.

Az beszélgetés során Ole K. szerint a lény hihetetlenül készséges volt, és képes volt telepatikus úton is kommunikálni vele, valamint a körülötte lévő tárgyakat mozgatni.

Az interjú során megdöbbentő dolgokat árult el, ami az egész emberiséget megrázhatja a hitében.

Maga az interjú egyébként közel 3 órán át tartott, és később egy másik alkalommal volt egy folytatása is. Amiket elmondott, tehát igen sokkolóak voltak annak ellenére, hogy a lény szerint még így sem árulhatta el a teljes igazságot az emberiség múltjával, és jelenével kapcsolatban.

A lény elmondta Ole K.-nak, hogy a faja telepatikus úton kommunikál, és már évezredek óta figyelne minket. Azt is elmondta, hogy alapjaiban véve ők reptiliánok, azaz hüllőszerű humanoid idegenek.

A Földön élő ősi hüllők fajának egyikéből fejlődtek ki még évmilliókkal azelőtt, hogy a dinoszauruszok vagy az ember megjelent volna a Földön.

A évezredek alatt az emberekben kialakult a hüllők iránti utálat, és az ősi múltban az útjaink kettéváltak. Azóta a belső Föld lakói, és egy rejtett kolóniájuk van a Föld magjának helyén.

A Föld ugyanis üreges, és több információt is szolgáltatott arról, hogy vannak bizonyos feneketlen barlangok, melyek labirintusszerűen levezetnek ezekre a helyekre.

Sok-sok idő eltelt azóta, hogy figyelnek minket. Figyelik az önpusztító tevékenységünket, és időnként a történelem egyes pontjain kénytelenek voltak beavatkozni is.

Mára már úgy látják, hogy van remény számunkra, és hogy az emberiség kezdi megérteni a bolygót, melyen él, és kezd egyre inkább törekedni a természettel való összhangra, még ha ennek jelei épphogy csak látszódnak.

Elmondásuk szerint fajuk szép lassan, fokozatosan fog visszatérni a felszínre, hogy újra egyesüljenek az emberekkel, mivel nem akarnak tömegpánikot okozni.

A Lacertában - így nevezte meg a helyet Ole K. - tartott interjú során a földönkívüli megjegyezte, hogy már nem kell sokat várnia arra az emberiségnek, hogy bebizonyosodjon számára, nincs egyedül a világegyetemben.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes hihetetlen érdekesség ufó ufók idegen földönkívüliek idegenek


Megtekintések száma: 178914

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet