Megdöbbentő jelentés: olyan dolog derült ki a csapvízről és az ásványvízről, mely megfordíthatja a világot!

2018. április 18., szerda
Vizsgálatok mutatták ki. Kezdhetünk félni?

Azt eddig is mindenki tudta, hogy az ásványbizekben bizony különféle mikrobiológiai és egyéb szennyződések lehetnek.

Ezt már több komoly és független kutatás bebizonyította, ahogyan azt is, hogy tele van mikroműanyag szennyeződésekkel.

Egy friss kutatás most olyan dologra derített fényt, amin sokan el fognak gondolkodni, mivel itt már komoly dolgokról van szó, méghozzá az egészségünkről.

Ez már nem elméleti probléma. Egy a hétköznapokban érint mindenkit, függetlenül attól, hogy hol él a világon.

Meglepően szennyezettek világ legnépszerűbb palackozott ásványvizei, azt még nem tudni, hogy ez milyen kockázattal jár az emberi szervezet számára, de az biztos, hogy nagyon nem egészséges, és akár daganatok képződését is előidézheti.

Egy kilenc országot felölelő nagyszabású tanulmány keretében 250 palackozott vizet vizsgáltak meg a New York Állami Egyetem kutatói, majd elég szomorú eredményre jutottak, ugyanisa minták 93%-ban műanyagszennyeződést mutattak ki.

Az azonosított műanyagszemcsék nulla és több mint tízezer között mozogtak, a 0,1 milliméternél nagyobb átmérőjűekből átlagosan 10,4-et találtak literenként, az ennél is kisebb szemcsékből pedig átlagosan 325-öt – a műanyagrészecskék a palackból, a kupakból és palackozási eljárás közben a kerülnek a termékekbe.

gyakorlatilag arról van szó, hogy az ásványvizek szennyezettebbek, mint a csapvíz.

Vagyis a csapvíz a közhiedelemmel ellentétben jóval egészségesebb minden más vízforrásnál jelenleg a Földön.

Egyszerre láthatunk mindent, ami valaha bekövetkezett, és ami be fog!

Az elmúlt években ugyanis már felrobbant az a bizonyos bomba egy tanulmánnyal, mely kimutatta, hogy a műanyag flakonok falából olyan sejtmérgek tudnak a hőmérsékleti és egyéb tényezők hatására kiválni, melyek nagyon károsak lehetnek.

Ezek az anyagok ugyanis nem csak halmozódnak, de erősen karcinogének, azaz rákkeltők is.

A hármas és hetes címkéjű (PVC VAGY PC) flakonokat is kerülni kell, hiszen mérgező kémiai anyagokat bocsájtanak ki, melyek akár az ételünket vagy italunkat is átjárhatják, és hosszútávon akár súlyos egészségügyi problémákhoz is vezethetnek.

Döbbenetes, de egy egérkísérlet során is sikerült kimutatni, hogy a flakonos vízből itatott éllatok egészségügyi állapota már hónapok alatt jelentősen romlott...

És ezt isszák az emberek nap mint nap, abban a tudatban, hogy ők bizony egészségesné élnek és táplálkoznak. Mert ezt mondták nekik...

OSZD MEG másokkal is!

egészség egészség megelőzés élelmiszeripar


Megtekintések száma: 23325

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet