Megdöbbentő, mennyire nyugodt szerzetes, miközben egy fortyogó üstben imádkozik

2017. január 13., péntek




Elképesztő felvétel az elme erejéről.

A szerzetesekről régóta köztudott, hogy képesek valami olyat birtokolni, amit kevés ember tudhat magáénak a mai világban.

Elméjük teljes kapacitását, és tudatuk az anyagra is kiható erejét.

Nem véletlen, hogy annyi legenda szól különféle tibeti szerzetesekről, akik képesek voltak köveket manifesztálni a semmiből, pusztán a tenyerük, és gondolataik segítségével.

Egy alkalommal egy dokumentumfilm forgatása közben kezdett el levitálni, azaz a levegőbe emelkedni, majd lebegni egy szerzetes. Az elmondása szerint az elme ereje tette lehetővé ezt számára.

A tudomány még ma sem ismer a jelensége magyarázatot, és hivatalosan is megmagyarázhatatlan, mondhatni természetfeletti jelenség a szerzetes levitáció kísérlete.

A felvételen azt láthatjuk amint egy szerzetes szintén elméje, és tudata határait feszegeti. A szemtanúk és a szerzetes elmondása szerint ilyenkor egy másik tudatállapotba kerül, miközben imádkozik, így nem érzi a fájdalmat.

Mindezt annak ellenére sem, hogy gyakorlatilag a teste főni kezd az üstben.

A koncentrációval, és a gondolatok erejével éri azt el, hogy a teste ne sérüljön és elkerülje őt minden fizikai fájdalom.

A spirituális erő a legnagyobb hatalom a világon, melyet mára már csak ezek a világtól, és civilizációtól elvonult szerzetesek gyakorolnak, és örökítenek egymás között tovább.

ha te is megdöbbentőnek találod, OSZD MEG másokkal is!

rejtély hihetetlen rejtélyek ezotéria tudat spirituális hihetetlen emberek az elme ereje anyag és tudat


Megtekintések száma: 139011





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet