Megdöbbentő: olyat találtak a Marson, ami újraírhatja a vörös bolygó, de a Föld történelmét is!

2017. április 23., vasárnap




Ha ez igaz, akkor a Földünk múltja nem az, ahogyan ismerjük, és tanítják nekünk.

Olyan dolgot vettek észre a Mars felszínén, mely valósággal sokkolta a tudósokat.

Egy hatalmas, tönköt szúrtak ki ugyanis, mely legalább 1 méterrel emelkedik ki a Mars vörös porából és kísértetiesen úgy néz ki, mint egy fa törzse.

A képeket rengeteg szakértő elemezte, és a legtöbben azt mondták, hogy a szóban forgó valami valóban nagyon nagy hasonlóságokat mutat egy tényleges fatörzzsel a Földön.

A mintázatok, a textúra, a teljes felépítése is azonos.

Ez pedig önmagában rengeteg különféle kérdést vet fel azzal kapcsolatban, hogy van-e a Marson élet, vagy korábban milyen élővilága lehetett.

A még zavarba ejtőbb kérdés pedig az, hogy ez az ősi marsi élővilág miért hasonlíthatott ennyire a földi élővilágra...

A szóban forgó felvételt a Mars Curiosity roverje készítette nemrég.

Szinte azonnal szembetűnik a furcsa tárgy, és annak organikus - azaz szerves - mivolta. Ez nem csak egy szikla, mert ilyen alakúm sziklát aligha formálna a természet.

Ráadásul, ha geológiai folyamatok eredménye lenne, a környezete is tele lenne hasonló "kövekel", azonban a szóban forgó területen ez az egyetlen.űűHa egy fa törzsével itt a Földön összehasonlítjuk, láthatjuk, hogy gyakorlatilag teljes az egyezés.

De mit keres egy megkövesedett ősi fatörzs a Marson?

Hogy került oda? Mikor alakult ki, és miért ekkora a hasonlóság? Talán a Földön kialakult élővilág eredetileg a Marsról származik?

A fatörzs egy méterre emelkedik ki a talajból, jól elhatárolódik a környezetétől. Ha ez igaz, és a lelet tényleg valódi, és az, aminek látszik, akkor egyszer és mindenkorra bizonyíthatja, hogy a földi élet a Marsról eredeztethető.

Ugyanis a hasonlóság nem véletlen. A marsi fa azonos, vagy közel azonos genetikai állománnyal rendelkezhetett, mint a Föld fái.

A fa önmagában még nem minden. Találtak korábban egy másik felvételen egy szintén nagyon megdöbbentő dolgot: egy koponyát. Ez a koponya egy fejlett civilizáció, de minimum egy összetettebb élet nyomait felvételezi.

Vagyis a Marson egykoron nem csak élet volt, hanem fejlett lények is lakták, és kapcsolatban lehettek - valószínűleg genetikai kapcsolatban - a későbbi Földi élőlényekkel.

Jól látható, hogy a koponyának ugyanúgy 2 szemgödre van, akárcsak az embernek, és hasonlító a felépítése is. Talán az ember legelső kozmikus elődje a Marson alakulhatott ki - állítják sokan.

Ha így van, mindaz, amit történelem órákon tanítottak nekünk, csak handabanda, és a Föld, illetve az emberiség múltja teljesen más lehet, mint amit eddig hittünk.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek mars összeesküvés ősi idegenek élet a marson ősi tudás eltitkolt történelem marsi civilizáció


Megtekintések száma: 92903





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet