Megdöbbentő összeesküvés elméletek Katy Perry összeomlásával kapcsolatban: agykontroll kísérlet áldozata lett?

2017. június 18., vasárnap




Hihetetlen teória terjed a bizarr eseménnyel kapcsolatban.

Az már biztos, hogy a Katy Perry összeomlása kapcsán elterjedt összeesküvés elmélet nem mindennapi. Méghozzá olyannyira nem, hogy az utóbbi évek talán egyik legbizarrabbja.

Az egész azzal indult, hogy a Youtube-ra felkerült egy olyan koncertfelvétel, mely az énekesnő egyik koncertjén készült.

Ezen a felvételen Katy Perry éneklés közben váratlanul összeomlik. Szemei felakadnak, beszéde szaggatottá, érthetetlenné válik, majd fogja, és a földre zuhan.

Az egész meglehetősen ijesztő volt, és eleinte sokan azt gondolták, talán valamilyen szer, drog, vagy egyéb hatása alatt áll, azonban utólagosan nem mutattak ki semmi ilyet a vérében.

Sokak szerint csak túlhajtotta magát, míg mások szerint egy titokzatos mentális betegséggel küzd.

Azonban amiért mi is foglalkozunk vele, az a vele kapcsolatban elterjedt bizarr teória, mely szerint az MK Ultra agykontroll kísérletének eredménye lehetett az az ijesztő jelenet, ami végbement a színpadon.

Korábban már számos hírességgel történt hasonló. Britney Spears például 2007-ben produkált hasonló összeomlást, de egyes kommentelők arra hívták fel a figyelmet, hogy az utóbbi években számos ismerősükkel esett meg hasonló.

Ilyenkor az emberek egyszerűen elvesztik az eszméletüket, mintha túlterhelődtek volna.

Amikor újra eszméletüknél vannak, rendszerint nem emlékeznek semmire abból a pillanatból, amikor "kiütötték" őket.

Sokak szerint Katy Perryvel is valami ilyesmi történhetett, és valójában az illuminátusok agykontroll kísérletének esett áldozatául. Az összeesküvés elméletek hívei szerint ezeket a kísérleteket a legnagyobb titokban már a második világháború óta csinálják.

A végső cél az, hogy az emberek tömegének a tudatát legyenek képesek manipulálni.

Vagyis, ha kell, akár egyetlen gombnyomással - vagy egy jól irányzott frekvenciával - több ezer embert is földre lehessen kényszeríteni.

Ez óriási taktikai előny lenne egy esetleges jövőbeli háború esetén, ugyanis komplett hadtesteket lehetne úgy hatástalanítani, hogy közben nem lesznek emberi veszteségek egyik fél részéről sem.

Nem véletlen tehát, hogy már a kezdetektől fogva a CIA érdeklődést mutat az MK Ultra divízió keretében végzett elme kísérletekkel kapcsolatban.

Hogy valóban ez állhatott-e Katy Perry nagy zakózása mögött? Elég kevés a valószínűsége. Azt azonban nem vitathatjuk el, hogy az MK Ultra az amerikai titkosszolgálatoktól kiszivárgott iratok szerint valóban létezett, így az elme és tudat irányítása feletti hatalom és irányítás gondolata is nagyon is valószerű.

OSZD MEG másokkal is! 

összeesküvés bizarr agykontroll mk ultra


Megtekintések száma: 247850





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet