Megdöbbentő tények a szcientológiával kapcsolatban, amint nem tudtál!

2017. október 21., szombat
A szcientológiai egyház ma is rendkívül megosztó. De vajon mindent tudunk róla? Léteznek hátborzongatóan sötét titkai...

„Ha egy kis pénzt akarsz keresni, írj könyvet! Ha egy csomó pénzt akarsz keresni, alapíts vallást!” - ezt maga L. Ron Hubbard, a szcientológia egykori alapítója mondta. Ez sokat elárul a vallás hiteléről, és arról, hogy VALÓJÁBAN mit gondolt róla az alapító.

A szcientológia egyik központi hite az, hogy a személy egy elmével és testtel rendelkező halhatatlan tudatos egység - melyet thetánnak neveznek -, mely alapjaiban és lényegében jó.

Szerintük az egyénnek olyan életet kell élnie, hogy folyamatos lelki és erkölcsi képzés, tudatosság és javulás által növelje egy jobb világ teremtésének hatékonyságát, hogy boldog legyen, és elérje a végső megszabadulás állapotát. 

Erre a célra sajátos módszereket dolgoztak ki, melyek lehetővé teszik, hogy az egyén elérhesse ezt az állapotot.

A Xenu, a galaktika ura története fontos szerepet játszik az egyház mitológiájában, csak a szcientológia magasabb szintjét elérő, ún. OT III-as egyháztagok hallhatják. A mitológia szerint a gonosz Xenu 75 millió évvel ezelőtt az egész Galaxisból sok milliárd űrlényt fogdosott össze, lefagyasztotta és leginkább a mai DC–3-as típusú repülőgépekre hasonlító űrhajókkal a Földre hozta őket, s itt egy vulkánba dobta a lefagyasztott lényeket, a vulkánt pedig felrobbantotta egy hidrogénbombával.

Az űrlények kiszabaduló lelkeit egy speciálisan e célra épített „lélekszívóval” fogta fel, majd a fogoly lelkeket „agymosásnak” vetette alá, s így engedte szabadon őket. Az űrlények lelkei, a „thetánok” később az evolúció során az emberi lényekben találtak otthonra.

A Férjek gyöngyéből ismert színésznő, Leah Remini kitáltal korábban, mivel ő is tagja volt az egyháznak. Az Ellen DeGeneresszel folytatott szokatlanul komoly beszélgetés során elmondta, hogy ő még a szerencsések közül való. Többen ilyenkor elveszítik a családjukat, mert a rokonok nem őt, hanem a vallást választják.

Az interjúban elhangzik ezenkívül az is, hogy emellett többen azért nem tudnak szakítani a szcientológiával, mert az egyház tudja minden titkukat.

Amikor DeGeneres rákérdezett, hogy zaklatják-e a történtek óta, a színésznő igennel válaszolt: azt mondta, követték az utcán.

Voltak és vannak ma is olyanok, akiket gyakorlatilag rabszolgasorban tartanak a szceientológusok.

Nora Sova Crest egy 39 éves, egykori szcientológus nő, aki gyakorlatilag mindent megtapasztalt az egyházban, amit csak lehetett. világsztárok tanácsadója volt, de megcsókolt egy másik nőt, és emiatt egy véget érni nem akaró büntetéssé változott az élete.

"Tizennyolc évesen egy szcientológus iskolában kezdett tanítani, és mindenki arra ösztökélte, hogy csatlakozzon a Sea Org nevű elit alakulathoz, amelybe az egyház legfontosabb emberei tartoznak."

Végül egy szobatársával csókolóztak, de ennél tovább nem mentek, mert lány volt ő is. Ron Hubbard a homoszexualitást betegségnek tartotta, és alegsúlyosabb bünettésssel torolták ezt meg általában.

Három hónapig takarítottak és építkezéseken dolgoztak, mielőtt 2000 márciusában RPF-re, vagyis rehabilitációs projektre vezényelték őket.

A lelki terror hatására Crest komolyan elhitte, hogy jóvátehetetlen bűnöket követett el, ezért három évig élt borzalmas körülmények között, mielőtt elhagyta a szervezetet. Elmondása szerint azért beszél a vele történtekről, nehogy más is így járjon.

"Naponta háromszor étkeztünk, húsz perc volt felvenni és elfogyasztani az ételt, és harminc tisztálkodásra. Az ember így érzéketlenné válik a meztelenségre, nincsen intim szférája. Megszokja, hogy öt ember szeme láttára vécére. A szobák csupa poloska és csótány, az ágyakon mocskos matracok, az ötvenes évekből származó, rozsdás rugózattal. Megszokássá válnak az undorító körülmények, és azt hiszed, hogy tényleg ezt érdemled, mert egy haszontalan kis szar vagy."

OSZD MEG másokkal is!

bizarr háttérhatalom vallások szcientológia


Megtekintések száma: 176047

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet