Megdöbbentően bizarr teória a gyorséttermekről: csak reméljük, hogy nem igaz!

2021. szeptember 5., vasárnap




Egyes gyorsétterem láncok húskészítményeinek köze lehet a világszerte eltűnt gyerekekhez?

Azt itt leírt megdöbbentő teória csupán egy elmélet, melyet más, külföldi oldalakon vetettek fel először, ennek átiratát, magyar nyelvű fordítását láthatod.

Előre szólunk, hogy ez az egyik legbizarrabb, egyben legsokkolóbb teória, amit olvashatsz az elmúlt időszakban.

Létezik egy szóbeszéd, miszerint a gyorsétterem láncok - szándékosan nem mondunk neveket - szoros összefüggésben vannak az évente több százezer eltűnt gyerekkel, világszerte.

Hogy hogyan? A húskészítmények nyomán...

Ugyanis a megdöbbentő teória azt állíja, hogy a gyorséttermek egyes húspogácsáiba ezeknek az eltűnt gyerekeknek a testét darálják bele.

Először egy élő rádió interjúban Abe Finkelstein rabbi vallotta be a következőket, és ezek az ő szavai: ” 100-tól 300 ezer gyermeket rabolunk el évente, csak itt az Egyesült Államokban…

A jelenség ráadásul világszinten folyhat egyes állítások szerint. Abe tovább is folytatta ebben az interjúban. Elmondta, hogy kivéreztetik ezeket a gyerekeket, majd a vérüket élelmiszerekbe keverik.

Titkos, általuk üzemeltetett vágóhidakra szállítják a testeket, ahol bedarálják őket, és hamburgerhús pogácsát készítenek belőlük.

A hamburgerhús, pogácsák eredete nagyon nehezen ellenőrizhető, a DNS elemzéssel való szúrópróbaszerű hatósági vizsgálatokról pedig mindig előre kapnak fülest, így a rendszer soha nem dőlhet be.

Az emberek pedig megeszik őket reggelire, megeszik a gyerekeket ebédre, nekünk tennünk kell, amit tennünk kell.

Rendkívül hátborzongató teória, és nagyon felkavaró, de sokan hisznek benne, bármennyire is abszurdan hangzik első hallásra - olvasásra.

Egyesek szerint, ha ez tényleg igaz, akkor ez maga a tökéletes bűntény. Évente legalább 500.000 gyermek tűnik el az Egyesült Államokban, ezeknek nagy része soha nem kerül elő.

A több ezer tonna hús közé egy húsgyárban nem lehet annyira nehéz néhány emberi test becsempészése, különösen megfelelő bennfentes kapcsolatok segítségével.

Rabbi Finkelstein állításai mellett, egy amerikai laboratórium mikroszkopikusan is analizált egy csirke McNugget-ot, amiben hajat találtak. Persze ez a haj lehetett akár egy gyári munkásé is, de ez még nem minden.

Több helyen a világban találtak már élő férgeket a húspogácsákban, ezek a férgek pedig egyes véleményke szerint leginkább a döghúsban szeretnek elszaporodni.

Hogy mindez belebeszélés-e? egy nagyon elszabadult elmélet, mint egy veszett fejsze nyele? Valószínűleg igen. Azonban soha nem lehet tudni, mi a teljes igazság. És az ördög nem alszik...

OSZD MEG másokkal is!

érdekes hihetetlen érdekesség egészség bizarr durva


Megtekintések száma: 96848





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet