Megdönthetetlen bizonyíték lehet egy nemrég készült ufó fotó?

2016. október 5., szerda
A nemrégiben készített fényképen egy fémes, korong alakú objektum látható. A visszavert fény alapján perdöntő bizonyítéka lehet az idegen élet létezésének.

Az Isle of Man felett fotózták azt a képet, mely lázban tartja az ufó kutatókat és újabb vitára hívta fel a szkeptikusokat.

A fényképen jól látszik, hogy egy korong alakú fémes szerkezet röpül el a horizonton.

A fényképet nagy felbontásban készítették ugyan, de még így sem mutat túl sok részletet, de messze jobb, mint az átlagos idegen csészealjakról készült zajos fényképek.

A felvételt szakemberek is megvizsgálták, akik arra jutottak, hogy a fényvisszaverődés egyértelműen fémekre jellemző visszaverődés, vagyis a tárgy, ami a képen látható, biztosan mesterséges szerkezet.

Ha pedig mesterséges szerkezet, akkor nem lehet trükk felvétel, sem meteorológiai ballon, vagy egyéb hasonló tárgy, amivel össze szokták téveszteni az idegeneket.

Az ufókutatók ezt egy olyan bizonyítéknak veszik, ami egyértelműen utal arra, hogy a képen látott szerkezetet valaki, vagy valami vezeti.

Nem valószínű, hogy ember vezette jármű, mert olyan manőverekre volt képes, amik meghazudtolják a fizika törvényeit. De ha nem emberi szerkezet, akkor csak az idegenek készíthették.

Manapság az utóbbi időben egyre több bizonyíték kerül elő az idegenekről, melyeket nem söpörhetnek már csak úgy a szőnyeg alá, előbb vagy utóbb foglalkoznunk kell velük.

ufó ufók idegen idegenek


Megtekintések száma: 127918

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet