Meghalt a világ egyik legnagyobb szellemvadásza: a Démonok Között házaspárjának egyik tagja: rengeteg valós ügye volt!

2019. április 21., vasárnap




Róla és férjével átélt kalandjairól készültek a nagy sikerű Démonok között filmek! Kevésné tudják, hogy milyen igaz történetek álltak a borzalmak mögött!

Gyászol a paratudományos világ.

meghalt ugyanis egy olyan ikon, akinek rengeteget köszönhet sok család.

Loraine Warren ugyanis olyan házakat volt képes férjével együtt megszabadítania gonosztól, amivel még a papok sem bírtak el, vagy más paranormális kutatók.

Megszállottan kutatta a természetfeletti, paranormális jelenségeket, ez tette őt ismertté világszerte.

Unokája, Chris McKinnell egy közleményt osztott meg Facebook-oldalán, amelyből kiderült, hogy Lorraine 92 éves korában hunyt el, békésen, így már újra együtt lehet férjével, Eddel, aki 2006-ban vesztette életét

Lorraine és férje, Ed világszerte lettek híresek a munkájuknak köszönhetően, ugyanis tanulmányozták a természetfeletti jelenségeket. Munkáik ihlették meg James Want is, hogy készítsen horrorfilmeket a kutatásaikból.

Lásd Démonok között, vagy az Annabell című filmek, de ide sorolható az Apáca című horror blockbuster is.

Férjével, Eddel 16 éves korában találkozott. Mindketten a természetfeletti jelenségek kutatására voltak specializálódva, leghíresebb esetük az Amityville horrorház, amiről szintén rengeteg film készült.

1976-ban kezdték el vizsgálni a horrorházat, ahol egy New York-i pár, George és Kathy Lutz lakott. Állításuk szerint egy erőszakos démoni erő kísértett a házban, ami arra sarkallta őket, hogy 28 nappal beköltözésük után el is hagyják otthonukat. Az eset valódiságát többen is kétségbe vonták, de a házaspár, a Warrene kitartottak amellett, hogy valódi entitást észleltek ott...

A legnagyobb port kavart ügyük a Perro családdal kapcsolatos.

Perronékat ugyanis folyamatosan abuzálta egy különleges, nem evilági entitás, mely a végén már veszélyt jelentett rájuk nézve is.

A Warren-pár elmondása szerint a házban egy boszorkány kísértett, aki a 19. század elején élt itt. Állították, hogy a boszorkány a földet elátkozta, így bárki élt volna ott abban az időben, meghalt volna.

Ed és Lorraine együtt rengeteg könyvet adtak ki, amelyben dokumentálták paranormális élményeiket, így a világ legnépszerűbb szellemvadászaivá nőtték ki magukat.

Rengeteg olyan ügyük volt, amitől az embereknek borsódzik a háta.

És melyek nagy része ma is magyarázgat nélküli, így csak egy dolog jöhet szóba: a túlvilág és bizonyos paranormális jelenségek TÉNYLEG valósak és létezhet az a bizonyos túlvilág...

paranormál szellemek bizarr ijesztő démonok


Megtekintések száma: 106625





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet