Meghalt az Új világrend egyik fő embere - David Rockefeller 101 éves volt

2017. március 21., kedd




Rendkívül megosztó ember volt. Azt beszélték róla, hogy a globális háttérhatalom legfőbb sakkbábuja volt. Ő vezethette volna a totalitárius világállamot?

2017. március 20-án meghalt David Rockefeller, aki 101 éves volt, sé rengeteg országban akkor hatalmat tulajdonítottak neki, mint egy államfőnek.

A bankár és filantróp hétfő reggel hunyt el a New York államban lévő Pocantico Hills-i otthonában, a család szóvivője megerősítette a hírt.

Rockefeller irányította a Chase Manhattan nevű bankot, amit a családja bankjának tartottak annak ellenére, hogy sose volt nagyobb tulajdonrészük benne, mint 5 százalék, legalábbis hivatalosan.

David volt az utolsó élő unokája John D. Rockefellernek, aki 19. századi olajbizniszeivel megalapozta a család vagyonát, és Amerika első milliárdosává vált.

Mindig is úgy tartották a különféle összeesküvés elméletek, hogy A Rockefeller család rendelkezik a világ vagyonának 80%-ával, és abba az elitnek nevezett felső tízezerbe tartozik, akik az első helyen szerepelnének minden létező listán a megmentendő emberekről egy globális kataklizma esetén.

Sokan úgy gondolták, hogy David Rockefeller lett volna a háttérhatalom által megalakuló Új világrendnek, mely egy totalitárius, az embereket kontroll és megfigyelés alatt tartó világállam lesz a nem túl távoli jövőben.

Egy másik összeesküvés elmélet szerint a Rockefeller családnak az egészségügy tönkretételében illetve monopolizálásában is komoly szerepe volt.

Rengeteg iskolát, orvosi egyetemet támogattak pénzzel akkoriban, és sok gyógyszeripari érdekeltségük volt, ami miatt idővel az egészségügyet átspecializálták egy betegségközpontú rendszerre a korábbi emberközpontú rendszer helyett.

Azok szerint, akik ismerték, remek ember volt, jó üzleti érzékkel, és könnyen átlátta a globális világ problémáit is, nem véletlen, hogy tökéletes jelölt lehetett volna az Új világrend élére.

A háttérhatalmak most minden bizonnyal új vezetőt fognak keresni, és talán a harmadik Antikrisztus lesz az, aki követni fogja a sorban, ki tudja...

Nagy kérdés, hogy már régóta sejtett halála esetén - így, hogy ez bekövetkezett - ki veszi át a globalista elit vezető szerepét...

összeesküvés új világrend


Megtekintések száma: 143031





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet