Megható és elgondolkodtató az első, és eddigi egyetlen légifelvétel az elveszett amazonasi civilizációról!

2020. december 30., szerda




Megmutatták a világnak: itt vannak, és a Földön élnek több ezer éve. Mégis lassan elfogy az életterük, pedig ugyanolyan joguk van ott élni, ahol őseik éltek és haltak generációkat követően. OSZD MEG, ha te is így gondolod!

Nemrégiben nagy port kavart a hír, miszerint egy eddig ismeretlen, a világtól teljesen elzártan élő civilizációt fedeztek fel az Amazonas területén.

A törzs tagjai az utolsó élő példák olyan civilizációk, embercsoportok létezésére, melyek soha nem vették fel a kapcsolatot a külvilággal.

Az első közzétett felvétel egy légifelvétel róluk, melyen jól látható, mekkora döbbenet van az arcukon, amikor talán életükben először látnak hatalmas "vasmadarakat" az égen, és benne ülő embereket.

Ez a videó némi átdolgozással, egy kampány keretében látott napvilágot Gillian Anderson narrálásával, akit az X-akták Scully ügynökeként ismerhetnek sokan.

Eljárt felettük az idő? Vagy ők tették jól, hogy a természetben maradtak, és harmóniában éltek együtt vele több ezer éven át?

Az őslakos népek jogaiért küzdő nemzetközi mozgalom, a Survival International rendkívül aggasztónak tartja a helyzetet. nagyon sokan nemzetközi összefogásra hívtak fel a videó kapcsán, mely igen elgondolkodtató, és megható is egyben.

Vajon van-e joga bárkinek is kitúrni, és elűzni őket arról a földről, melyen szüleik, nagyszüleik és őseik éltek és haltak? Amibe minden tudásukat és igyekezetüket beletették, és amire a modern emberekkel ellentétben képesek voltak vigyázni?

OSZD MEG másokkal is!

érdekes hihetetlen érdekesség földünk elveszett civilizációk környezetvédelem


Megtekintések száma: 88615





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet