Megható videó, ahogy Storm, a kutya egy őzgidát ment ki a vízből!

2017. július 19., szerda




Az egyik valaha volt legjobb és egyben legmeghatóbb videó arról, hogyan ment meg egy kutya egy másik állatot attól, hogy elmerüljön a vízben. MEGOSZTANI kötelező!

Storm, a Golden retriever a napokban elképesztő hőstettet hajtott végre. Megmentett ugyanis egy másik állatot attól, hogy vízbe fulladjon.

A New Yorkban lévő Long Island közelében tartózkodtak, amikor észrevettek a partról valamit, amit folyamatosan sodor a víz. Hamar rájöttek, hogy ez a valami nem más, mint egy fuldokló állat.

Amikor közelebb mentek, akkor látták, hogy ez egy őzgida.

Storm gazdája nem gondolkodott azonnal arra utasította kutyáját, hogy próbálja meg kimenteni a bajba jutott állatot.

A bátor kutya beúszott hozzá, majd állkapcsával óvatosan megragadva a gidát, kiúszott vele a partra. Ennél cukibb és meghatóbb videót nem fogsz ma látni!

"Amikor a gida partot ért, Storm elkezdte az orrát ide-oda nyomkodni a testéhez, hogy meggyőződjön róla, hogy minden rendben a kis állattal." - mesélte a gazdája, aki most kutyájával együtt helyi hírnévre tett szert.

A gazdi azt is elmondta, hogy ez egy olyan szituáció volt, ahol nagyon gyorsan kellett dönteni, különben a bajba jutott állat örökre elmerült volna a vízben.

Amikor végre a parton volt mindenki, akkor megnyugodtak, és tudták, hogy biztonságban vannak, és sikerült megmenteniük egy életet, legyen az bármilyen kicsi is.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes hihetetlen érdekesség megható


Megtekintések száma: 68463





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet