Meghibásodott a Föld köré húzott holografikus háló?

2017. július 9., vasárnap
Egy megdöbbentő felvételen látszik a látványos és bizarr hiba.

Szlovákia felett valami egészen furcsát, már-már zavarba ejtő észleltek. És mindezt videóra is vették.

Olyan volt, mintha valamiféle hiba keletkezett volna a mátrixban. és ki tudja, lehet, hogy éppen ez történhetett. Arról van szó, hogy Martin Michaša még a múlt hónapban filmre vett egy repülőgépet, mely átszáguldott az égen.

A nagy magasságban repülő utasszállító körül váratlanul furcsa dolgok zajlottak le.

Eleve az is különösnek tűnt a kamerázó férfi számára, hogy miért ont magából ennyi vegyianyagot a repülő. Ez ugyanis sokak szerint - és szerinte is - vegyianyag volt, tehát chemtrail, nem pedig kondenzcsík.

Ráadásul arrébb is szállt egy gép a távolban, ez érdekes módon nem húzott maga után ilyen "kondenzcsíkot".

Az utasszállító előtt egy sötét folyosószerűség látható, pontosan abban az irányban, amerre halad. Erről senki sem tudta megmondani, hogy pontosan mi lehet.

Olyan, mintha valamiféle hiba, vagy szakadás keletkezett volna azona gigantikus hologramon, amit az égre vetítettek, hogy elfedjék a mögötte rejlő valóságot.

Mások - főleg a szkeptikusok - úgy gondolják, hogy a rejtélyes árnyfolyosó valójában a chemtrail felhőcsík árnyéka, melyet a Nap talán alulról világíthat meg.

Azonban a videós elmondása szerint egy haló jelenség- mely a naphoz kötődik - jelent meg az égen, ami nem lehetett véletlen, legalábbis igen kicsi ennek a valószínűsége.

Vajon mindez a HAARP műve, mely az űrbe telepített eszközök, és a chemtrailekkel teleszórt vászonszerű légkör segítségével "játszik" az emberek képzeletével?

A lenti, Napi ufó csatornára feltöltött videón jól látszik az eseménysor!

OSZD MEG másokkal is! 

paranormál megmagyarázhatatlan összeesküvés haarp mátrix kék sugár hadművelet


Megtekintések száma: 237156

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet