Megint eljátszák a díszletek közti világháborút: Európa lesz a sakktábla, mint mindig!

2022. április 8., péntek
Amerika folyamatos háborús provokációja, az oroszok végi ítélet fegyvere, vagy a Közel-Kelet lassan alakuló atomfegyverei mind egy olyan kifutást vetítenek elénk, mely megágyazhat az emberiség harmadik, egyben utolsó világháborújának.

Azéért utolsó, mert ha ez bekövetkezik, akkor a következő nagy háborút valószínűleg már csak kövekkel és botokkal fogjuk vívni...

És van egy rossz hírünk: abban szinte minden geopolitikai elemző egyetért, hogy ennek a nagy háborúnak nem a HA hanem a MIKOR a nagy kérdése...

Senki sem vitatja hogy lesz, csak azt, hogy mikor és hogyan fog kirobbanni...

Európa mint széthulló terepasztal fog szerepet játszani a szuperhatalmak nagy csatájában.

Kvázi mi leszünk a bábok, amikkel újra eljátszadoznak majd a bábmesterek, a füstös , félhomályos szobáikból, miközben ezen szeszélyüknek tízmilliókat fognak beáldozni.

Az USA többfrontos háborús provokációi ugyanis bizonyosan kontinensnyi emberéletbe fog kerülni.

A Közel-Kelet atompokla már forr, az oroszok is mozgolódnak, emellett Amerika szinte vérszomjas dögkeselyűként vágyik a fegyverropogásra és a vérre.

Nem véletlen, hogy folyamatosan hol Irán, hol Venezuela, hogy pedig az orosz medve bajszát húzogatják...

Az oroszok végítélet fegyvere már rég készen áll, kontinenseket lehetne vele megsemmisíteni. Amerika szintén durva fegyverarzenállal rendelkezik, akárcsak Kína vagy Japán.

A Fehér ház egy esetleges világkatasztrófát is megkockáztatna csak azért, hogy a háború létrejöjjön: a háborús gépezet elven működő USA ugyanis mindig is a háborúkon tudott nyerészkedni, mert a mögötte álló pénzhatalmi elit,a világ legnagyobb bankárkasztjai az ilyen nagy háborúk során minden félnek eladtak fegyvereket.

Ha ez így megy tovább, könnyen lehet, hogy ez a z aljas és pénzéhes bankárkaszt, a kazár maffia fogja örökölni a Földet, az országok nagy része pedig egyszerűen csak kinyírja egymást..

OSZD MEG másokkal is!


Megtekintések száma: 27144

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet