Megjött a KEDVENCEK TEMETŐJE első szinkronos előzetese - ez nagyon para lesz!

2018. október 11., csütörtök
Nagy durranás lesz!

A 2017-es, hatalmas sikerű AZ óta Stephen King, a horror nagyágyúja újra a reflektorfénybe került, és ez nem csak a rémálom üzemanyag Pennywise bohóc miatt van, hanem a mester egyszerűen nem tud kifogyni a jó ötletekből, még úgy se, hogy már 1974 óta aktív. 

1983-ban megjelent az Állattemető c. regénye, amiből 1989-ben készült is egy sikeres filmadaptáció Kedvencek Temetője néven, és mivel most Hollywood nagy lázban ég, így természetesen feldolgozzák, pont az eredeti film 30. évfordulóján.

A rendező Kevin Kölsch és Dennis Widmyer lesz, akik már rutinos rémisztgetők, a főszerepben pedig a Majmok Bolygója: Forradalomból ismert Jason Clarke, illetve a legendás John Lithgow lesz, és már kijött pár elég hangulatos kép a következő év egyik legnagyobb durranásának ígérkező horrorjából...

De eddig még nem láthattunk belőle mozgóképet. Most viszont megleptek minket az első előzetessel, nézzétek meg milyen lesz az új Kedvencek Temetője:

A hangulatot elkapták, az biztos! Már a régi film is zseniális volt, de úgy látszik, hogy itt se bíznak semmit a véletlenre.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes film


Megtekintések száma: 10275

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet