Megmagyarázhatatlan fényeket észleltek a Nemzetközi Űrállomásról: hivatalos vizsgálat indul!

2018. június 7., csütörtök
A világ kormányait is érdekli, mi állhat ezen titokzatos fények megjelenése mögött. valami nem stimmel a Föld légkörével? Esetleg egy másik valóság, vagy dimenzió kisugárzásai lennének?

018. április 9-én indították el az Európai Űrügynökség által vezetett Atmosphere-Space Interactions Monitor (ASIM) projektet, amelynek keretében kamerákat, röntgensugár és γ-ray detektorokat helyeztek el a Nemzetközi Űrállomáson.

Ezekkel megfigyelhetik a Föld felső légkörét és az ott észlelt különösen gyorsan lezajló jelenségeket, az úgynevezett spriteket, blue jeteket, elfeket, lidérceket. - írja a napiufo.hu.

A Transient Luminous Events néven ismert szokatlan magaslégköri jelenségeket, amelyeket fúvókákként, tündékként vagy spritként neveztek el, először 1989-ben véletlenül észleltek egy űrsiklóról, és az új eszköz segítségével a tudósok remélik, hogy meghatározzák, hol és milyen körülmények közt jönnek létre.

Sneki sem tud túl sokatz ezekrőla légköri jelenségekről.

Már felvetődött korábban az is, hogy valami különös folyamat zajlik a Föld légkörében, talán a hihetetlen mértékű szennyezés, vagy a globális felmelegedés hatására.

Egy másik, sokkal meredekebb elképzelés pedig nem zárja ki azt sem, hogy ezek a fényjelenségek más dimenzióból és valóságokból szűrődnek át hozzánk, vagy egy olyan elektromagnetikai folyamat részei, amiket nem ismerünk.

Ilyen jelenségeket a földről is lehet észlelni, ha elég jól figyeli az ember, mert a legtöbb a másodperc tized részéig tart csupán.

Ezért is lehetséges, hogy csak az elmúlt 30 évben sikerült róluk fotókat és videókat készíteni.

A régmúltban ezeket a rejtélyes és hátborzongató fényeket túlvilági lényeknek, lidérceknek tulajdonították, innen is erednek a neveik

Remélhetőleg a tudósok hamarosan rájönnek az okukra, mert ha baj van a  Földdel, és ez egyfajta segélykiáltás, vagy tünet, akkor talán lehetne tenni a folyamatok érdekében.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély érdekes hihetetlen rejtélyek megmagyarázhatatlan összeesküvés bizarr


Megtekintések száma: 34259

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet