Megmagyarázhatatlan rejtélyek: paranormális jelenségek Amerikában

2017. március 14., kedd
Magyar nyelvű dokumentumfilmben járnak utána, hogy milyen paranormális jelenségek, ügyek ütötték fel a fejüket Amerikában a közelmúltban. Érdemes végignézni, meg fogsz lepődni némelyik eseten!

A paranormális jelenségek egyik remek ismérve, hogy mindig megmagyarázhatatlanok maradnak. Éppen ezért a tudomány gyakran nem nézi őket semmibe, mivel amire a tudomány szerint nincs magyarázat, vagy lehetetlen, az egyszerűen meg sem történt.

De mi van az olyan ügyekkel, melyek tagadhatatlanul visszhangot kapnak a médiában, és egy egész országnak számolnak be róluk?

A paranormális Amerika elmúlt éveinek legtitokzatosabb ügyeit veszi sorra ez a remek 42 perces magyar nyelvű dokumentumfilm.

Többek között beszámol egy olyan detektívről, aki állítása szerint hatodik érzékét használja nyomozásai során, és ezt rendre be is tudta bizonyítani.

A volt San franciscoi börtönben pedig cellalakók ezreinek lelke kísért állítólag. Több médium is járt a helyszínen, és valóban olyan erőket érzékeltek, melyek gonosz, nyughatatlan lelkekhez köthetőek.

A filmben sok más egyéb paranormális ügy is feltűnik, érdemes tehát belekukkantani!

Ha tetszett, OSZD MEG másokkal is!

megmagyarázhatatlan paranormális


Megtekintések száma: 25617

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet