Megnyílt ufó akták: egy tényleg furcsa repülő tárgyat rögzített az amerikai légierő!

2019. február 8., péntek




Jelentést is készítettek az archív felvételről!

Az amerikai haditengerészet pilótái videóra vettek egy furcsán mozgó, azonosíthatatlan repülő tárgyat, amit a repülőgép-hordozó radarrendszere is észlelt. 

Azóta sem tudni, pontosan mivel álltak szemben.

Mindenkit meglepett tavaly decemberben a washingtoni védelmi minisztérium, amikor bejelentették, hogy titokban Földön kívüli, repkedő tárgyak létezését vizsgálta egy program keretében.

A 600 milliárd dolláros védelmi költségvetésből évi 22 millió dollárt fordítottak az észlelt ufók utáni hajszára.

A kutatás 2007-től 2012-ig tartott, és végül azért állították le, mert másra kellett a pénz.

Az egyik észlelésről videó is készült, amelynek vizsgálati anyaga nemrég lett elérhető.

A jelentés – amelyet PDF formátumban, angol nyelven itt érhető el – részletesen leírja, hogy az amerikai haditengerészet egyik repülőgép-hordozója többször is egy furcsa, azonosítatlan repülő tárgyra lett figyelmes. 

A jelentés által csak Anomalous Aerial Vehicles-nek (AAV) nevezett légi jármű a beszámolók szerint igen különleges képességekkel rendelkezett.

Az észlelések még 2004. november 10-én kezdődtek és néhány napig tartottak.

A tárgyak rövid időre láthatóvá váltak a radarrendszeren, úgy tűnt, hogy lebegnek, majd nagy sebességgel eltűntek. 

Mivel a tengerészek nem tudták, pontosan mivel van dolguk, a következő alkalommal két F/A–18F típusú repülőgépet küldtek a helyszínre, hogy megnézzék, pontosan miről van szó. 

Ekkor készült az alábbi videó, amelyben “tic-tac” formájú járműről beszéltek.

A jelentés szerint az objektum felszíne, sima, fehér, élek nélküli volt, és nem volt szárnya. Méretre körülbelül 14 méter hosszú lehetett, ami elég ahhoz, hogy egy vagy két személy utazzon benne. Az F/A–18F egyébként 16,4 méter hosszú.

A pilóta azt mondta, nem érzett fenyegetést, de szerinte az objektum egyértelműen válaszolt a repülőgépekre azzal, hogy extrém manőverezésbe kezdett. 

A jelentés szerint hihetetlenül gyorsan ereszkedett 18 ezer méteres magasságból 15 méteres magasságba, majd eltűnt. A jelentés szerint az sem kizárt, hogy víz alatti működésre is képes a szerkezet.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes ufók idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 50435





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet