Megölték a nőket a bevándorlókkal teli hajón: az ok borzalmas! És ezek érkeznek TÖMEGÉVEL az EU-ba!

2017. november 19., vasárnap




Egy salernoi tisztségviselő beszélt az elképesztő esetről. A boncolási jegyzőkönyvek soha nem látott kegyetlenkedést tárhatnak fel. Egy olasz, orvosok által tett jelentés szerint a bevándorlók nagy százaléka elmezavarral küzd!

Nemrég megdöbbentő esetről számoltak be. Egy salernoi tisztségviselő törte át a mainstream média képmutató hazugságokból álló falait, és megszólalt az ügyben.

Egy 400 bevándorlót szállító hajó kötött ki 26 női holttesttel és rengeteg migránssal.

Ez utóbbiak csónakokkal vágtak neki az útnak azonban a hajójuk süllyedni kezdett. Idén már több mint 2800-an fulladtak a Földközi-tengerbe menekülés közben, ez az eset azonban teljesen eltérő ügy volt a nyomok alapján.

A nők ugyanis nem megfulladtak.

Feltehetően megölték őket a férfiak, ennyire bátrak ezek a bevándorlók, akik az EU-ba igyekeznek, hogy közös társadalmat építsünk velünk.

A nigériai embereket szállító jármű vélhetően süllyedni kezdett, és ezeknek a nőknek talán azért kellett meghalniuk, hogy könnyebb legyen a hajó.

Az előzetes, nem hivatalos boncolási jegyzőkönyvek ezeket a dolgokat erősítik meg.

Mindemellett az egészet meg jobban árnyalja aza z olasz jelentés, amit a fősodratú média megpróbál teljes mértékben elhallgatni:

Az Olaszországban élő, a harmadik világból érkezett menedékkérők többsége elmezavarral küzd, amelynek következtében hajlamosak agresszív magatartásra és „pszichotikus epizódokra”.

Az észak-olaszországi Padua városában élő migránsok mentális egészségét felmérő tanulmányból kiderül, hogy a vizsgálatba bevontak 54 %-a „poszt-traumatikus stressz rendellenesség nyilvánvaló tüneteiben” szenvednek.

Az EU vezetése ehhez az egészhez asszisztál azzal, hogy elferdíti a médiában a tényeket, vagy sokszor gátat szab annak, hogy az ehhez hasonló esetek napvilágra kerüljenek.

Az ördög azonban nem alszik, előbb vagy utóbb rászabadul Európa szívére, és akkor már mindenki tudni fogja, hogy kígyót melengettünk a keblünkön…

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség európa politika bevándorlás botrány


Megtekintések száma: 50903





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet