​Megszállták a bevándorlók Brüsszelt, rettegésben tartják az uniós politikusokat is

2022. január 29., szombat
Világosan kiderült egy volt spanyol liberális képviselő magánbeszélgetéseiből, hogy a baloldal azért támadja Magyarországot és Lengyelországot, mert félnek a muszlim bevándorlóktól. 

Ellenük nem mernek fellépni, mert tüntetésektől, támadásoktól, merényletektől tartanak. Egyrészt ezektől Magyarország és Lengyelország esetében nem kell tartaniuk, másrészt még "jó pontokat" is szerezhetnek az agresszív muszlim vagy muszlimpárti aktivistáknál. 

Brüsszelben jól láthatóan a baloldal fél a muszlimoktól, akik - a spanyol képviselő szerint - birtokolják a várost.

Lelepleződött az európai liberális politikai elit, világossá vált, miért vizsgálja, vegzálja Brüsszel állandóan Magyarországot és Lengyelországot, s miért elnézőbb más tagállamok ügyeinél. 

A spanyol Periodista Digital nevű honlapon ugyanis a minap megjelent egy terjedelmes írás, amely egy volt spanyol uniós képviselő különféle magánbeszélgetéseit, közléseit foglalja össze. 

A szóban forgó politikus, Carolina Punset korábban a Ciudadanos képviselőjeként a liberális ALDE pártcsaládban tevékenykedett.

Ezért támadják Magyarországot és Lengyelországot

Ez a politikai formáció vette fel Emmanuel Macron színre lépése után a Renew Europe nevet, s ide tartozik jelenleg a Momentum is. A Carolina Punset véleményét idéző összefoglaló cikkből egyértelműen kiderül, hogy a Cseh Katalinékat is a soraiban tudó

RENEW EUROPE TUDATOSAN TÁMADJA MAGYARORSZÁGOT ÉS LENGYELORSZÁGOT, MÉGPEDIG AZÉRT, MERT EZ SEMMILYEN POLITIKAI KOCKÁZATTAL NEM JÁR A FORMÁCIÓ SZÁMÁRA, NEM KELL RETORZIÓKTÓL TARTANIUK.

Ezt leginkább a szólásszabadság ügyén mutatta be a cikk szerint Punset. 

A volt EP-képviselő szerint a szólásszabadság elleni legkomolyabb fenyegetést Európában a Charlie Hebdo szerkesztősége elleni iszlamista terrortámadás jelentette.

Politikai értelemben nagyon nehéz szót emelni, hiszen Európában sok muzulmán él, és felmerül a politikai korrektség problémája

– fogalmazott egyszer a volt spanyol EP-képviselő, de arról is beszélt: 

„Amikor Brüsszelben élsz, egy muszlimok által birtokolt városban élsz. Rengeteg nő visel fejkendőt. Problémáid lehetnek abból Brüsszelben, ha határozottan felszólalsz ebben a témában.

Ezzel szemben ha az EP képviselői Magyarországot vagy Lengyelországot kritizálják, abból nem származhat gondjuk. Sem politikai értelemben, sem pedig úgy, hogy emiatt tüntetnének ellenük.

OSZD MEG másokkal is!


Megtekintések száma: 2829

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet