Megtalálhatták az Apollo 20 szivar alakú űrhajóját egy Holdról készült műholdfelvételen

2017. február 4., szombat
Az űrhajó hatalmas méretű, és annak idején még videó felvétel is előkerült, melyen egy idegen lényt találtak a pilótafülkében.

Titkos misszió, és egy ősi idegen űrhajó

Sokan emlékeznek még a néhány évvel ezelőtt hatalmas port kavart hírre, miszerint egy idegen, több ezer éves ősi űrhajó roncsaira bukkantak több évtizeddel ezelőtt a NASA egy titkos missziója keretében.

Arról van szó, hogy az Apollo-misszók nem értek véget, csak hivatalosan annak idején, és az Apollo-20 keretében egy olyan misszióra vállalkoztak az űrhajósok, melynek keretében ehy idegen űrhajót tártak fel.

Az űrhajó roncsaira egy kráterben találtak rá, és először egy műholdas felvételen pillantották meg.

Mikor egyértelműen bebizonyosodott annak mesterséges eredete, elhatározta az Amerika Űrügynökség, hogy egy szupertitkos akció keretében embereket küldenek oda, további feltárásokra.

Idegen pilóta az űrhajóban

Az Apollo-program hivatalosan csak 17 küldetésből állt, a többit a legnagyobb titokban, a sajtó és a nyilvánosság kizárásával hajtották végre. Az űrhajó belsejében megtalálták a pilótát, mely

Nagyon is hasonlított egy emberre, azzal a különbséggel, hogy indiai vonásai voltak, és 4-5 méter magas volt.

Úgy vélik, hogy az óriások talán egy napon a múltban anyahajóra szálltak, majd elhagyták bolygónkat, azonban a Holdnál valami váratlan dolog történt, és belezuhantak a felszínbe.

Azóta hever ott a gigantikus szerkezet, több ezer év eltelt, de mivel a Holdnak nincs légköre nem lett az űrhajó és annak legénysége az enyészeté.

Azért sikerült megmaradnia ennek a szerkezetnek, mert mivel több ezer éves, és a Holdnak nincs légköre, így nem vált az idő és az időjárási viszontagságok áldozatává. A benne lévő pilóta feltehetően nefilim vonásokat is viselt magán, így valószínűleg ez az első olyan nefilim, melynek teljes, mumifikálódott teteme a tudomány rendelkezésére áll.

Megtalálhatták egy műholdfelvételen

Most került elő nemrég egy olyan Holdról készült műholdas felvétel, mely bizonyíthatja az Apollo-20 valóságosságát.

Ugyanis korábban az a gyanú is felmerült, hogy az egész talán csak egy ügyes átverés lehet, de rengeteg más bizonyíték szólt amellett, hogy az eset nagyon is megtörtént, mi több, a NASA háza táján is vannak arra utaló nyomok, hogy ez a titkos küldetés lezajlott.

Az előkerült műholdas képen látható, ahogyan egy óriási, több száz méter hosszú szivar alakú tárgy bukkan elő, félig a Hold porából.

A kinézete, az alakja, az elhelyezkedése egyértelműen utal arra, hogy ez ugyanaz az űrhajó lehet, amiről az Apollo-20 misszió keretében készítettek felvételeket.

Ez egyértelműen bizonyítja tehát, hogy ami a NASA berkeiből kiszivárgott az Apollo-20-ról, és az annak a keretében talált űrlényről, és hatalmas űrhajóról, az mind igaz. Már csak az a kérdés, hogy a világ nagy űrügynökségei, és a kormány ezt mikor fogja végleg elismerni.

ufó ufók idegen nasa idegenek összeesküvés eltitkolt tények


Megtekintések száma: 88852

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet