Megtalálták a halált! sikerült végigkövetni, hogyan lehelik ki a sejtek magukból az életenergiát!

2018. december 6., csütörtök




Tudósok szerint a sejtek leállását követően hagyja el a lélek az emberi testet, és szakad meg a tudat és az agy közötti kapcsolat.

A halál folyamata az egyik legnagyobb rejtély a világon. Olyan biológiai folyamat, amit mind a mai napig nem tudtak teljes mértékben feltérképezni az orvosok és biológusok.

Pedig ha sikerülne nyomon követni, megismerni, és ami a legfontosabb: megérteni a halált, akkor az egy elképesztő fegyvert adna az orvostudomány kezébe, bővítené tudományos ismereteinket, de még a túlvilággal kapcsolatos paranormális kutatásokhoz is közelebb kerülhetnénk.

A rendelkezésre álló információk alapján a halált az emberi szervezet előre "érzi", akárcsak bizonyos állatok.

Ezért van az, hogy a kutyák és macskák már órákkal a szeretett ember halálának bekövetkezte előtt szomorúak, vonyítanak, nyugtalanok.

Az állatokról bebizonyították egy kísérletben azt is, hogy saját szervezetükben is képesek "kiszimatolni" a halál szagát, nem egy kutya vonul el egyedül meghalni a végzet utolsó óráiban, ezt a jelenleseget tömegével lehet megfigyelni az állatoknál.

A halál folyamata az emberi testben is ad előjeleket: jóval azelőtt, hogy valaki meghalna.

A tudósokat most ez foglalkoztatja leginkább, ugyanis olyan felfedezéseket ígér ez a terület, ami a túlvilági élet lehetőségéhez is közelebb vihet minket, de akár az örök élethez is.

A kutatóknak egy ízben már nemrégiben sikerült rögzíteniük mikroszkopikus felvételen azt, ahogy egy emberi sejtből kihuny a fény, vagyis a sejtet elhagyja az élet.

Ez egy rendkívül bizarr és egyben lélegzetelállító esemény.

Amikor "kialszik" egy sejt, akkor a benne működő folyamatok leállnak, elveszti a hőt, majd egyfajta "energia" távozik belőle.

Kutatók szerint ez az energia lehet a kulcs ahhoz, hogy még jobban megismerhessük azt, mi történik az emberrel a halál pillanatában, és azután.

Egyelőre ugyanis rejtély, hogy a sejtekből távozó energia pontosan mi, és hová tűnik, amikor a sejt elpusztul. Az sem kizárt, hogy kapcsolatban lehet azzal a bizonyos 21 grammal, amit a lélek súlyának gondolnak egy ideje.

21 grammal lesz ugyanis minden ember kevesebb a halála utáni pillanatban.

"A sejtekből kiáramló energia lehet a kapocs, ami a lelket a testben tartja. Ez egy csodálatos lehetőség, és egy rendkívül érdekes elmélet, melyet a jövőben bizonyíthatunk, és újraírhatja a biológiai és tudományos ismereteinket"

- állítják a kutatók.

Az érdekes az, hogy az elmúlt 5 évben egyre közelebb kerültek a tudósok ahhoz, hogy bizonyíthatóvá váljon, hogy valóban létezik az emberi lélek.

Ha pedig létezik, akkor minden bizonnyal túlvilágnak is lennie kell, vagy egy magasabb létezési síknak, ahová a léleknek nevezett energiamező távozik, ami a tudatot is magába foglalja.

A halálnak nevezett folyamat során leáll a test, a sejtekből felszabaduló energiaplazma és kémiai anyagok pedig együttesen érik el, hogy a tudat,a lélek megszabaduljon a hús börtönétől.

A különféle szervtranszplantáción átesett emberek példája is bizonyítja, hogy minden egyes sejtben megtalálható ez az energia, mely kifejezetten az adott egyénre jellemző.

A szívátültetésen átesett betegek például több esetben számoltak be arról hogy olyan szokásokat vettek fel önkéntelenül is, mint az egykori szívdonoruk.

Ez egyben azt is jelenti, hogy bizonyos szervek képesek információt tárolni a másik emberről, és ez az információ az illető halála után is megmarad, mintha egyfajta "memória", vagy lenyomat lenne az adott személyről.

Rengeteg kutatás vár még a szakemberekre, de bíznak abban, hogy néhány éven belül jelentős áttörés következik be, és a halál folyamatát teljes mértékben felfedik.

Az pedig egyet jelenthet majd azzal, hogy ismerni fogjuk, mi vár ránk odaát, és mi lesz a lelkünkkel...

OSZD MEG másokkal is!


Megtekintések száma: 63886





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet