Megtalálták Árpád fejedelem sírját, de titkolják a magyar nemzettudat eltiprása érdekében?

2018. június 12., kedd
Szisztematikusan gyomlálják a magyar nemzeti öntudatot...

Léteznek olan felfedezések a magyraság múltjával kapcsolatban, melyek mindent átalakíthatnáak a történelmünkben.

Ezek olyan végzetes titkok, melyeket nem lenne szabad soha az emberekkel tudatni, és ezt az MTA - Magyra Tudományos Akadémia - is jól tudja.

Az egyik ilyen felfedezés Árpád fejedelemmel kapcsolatos.

A tények ugyanis arra világítanak rá, hogy a honfoglalás elmélete messze nem úgy volt, ahogy évtiezdek óta tanítják...

Ami építené a nemzeti öntudatot, az nem tetszik egyes érdekcsoportoknak, akik a hazai történelemtudományt is átszőtték… egy ijesztő titok, még ijesztőbb módon való eltusolása? 

Ősmagyarjaink titkát próbálják a föld alá visszatemetni?

Sashegyi Sándor talált rá a rég elveszett sírra, mely egyértelműen egy ősmaghyra uralkodótól származhatott. Az antropológiai vizsgálatok pedig hátborzongató dolgokat mutattak ki.

Egy koponyát is talált Sashegyi az embereivel az ásatások során, ezt az akkori idők 3 nagyon neves emberével vizsgáltatta be. Az egyik Dr. Nemeskéri János, a Pest megyei múzeumok Antropológusa, valamint Dr. Gallos Sándor és Dr. Mészáros Gyula volt.

Később egy újságban megjelent teljes tudományos beszámoló járta be az országot. Eszerint a megtalált ember egy idősebb féfi volt, egy taurid fajhoz tartozó illető. Ez egy előázsiai emberfajta volt. - írja a titokterminal.com

Érdemes a lenti videót is végignézni, rengeteg részletet árulnak el arról a kutatásról és felfedezésről, amit megpróbálnak a szőnyeg alá söpörni…

OSZD MEG másokkal is!

rejtélyek magyarsag nemzettudat ősmagyarok


Megtekintések száma: 45340

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet