Megtalálták Atlantiszt? Az űrből is látszik...!

2023. április 8., szombat




Sokak szerint végre rátalálhattak az elveszett civilizációra...

Létezhet Atlantisz, és nagy valószínűséggel meg is találták. Ráadásul egy olyan helyen, ahol senki sem gondolta volna, hogy rábukkannak.

Ha bebizonyosodik az, hogy a műholdas képeken valóban az van, amit korábban Atlantisz néven keresett megannyi felfedező és expedíció, akkor forradalmi fordulatnak lehetünk tanúi.

Egy olyan alakzat tűnt fel ugyanis a műholdas képeken, mely egy az egyben követi azt a struktúrát, amit úgy hisznek, hogy a legendás ősi technokrata város felépítése volt.

Atlantisz több gyűrűből állt ugyanis, voltak külső és belső gyűrűi, melyek apró szigetecskékkel és vízzel voltak megtöltve.

Ezáltal szinte lehetetlen volt lerohanni, és nem is volt soha a történelemben képes egyetlen nép vagy civilizáció sem elfoglalni Atlantiszt.

Manapság pedig folyamatosan műholdak pásztázzák a szárazföldeket, de még a tengerek fenekét is.

A jól ismert Google térképeken kívül azonban sokkal részletesebb tudományos térképek is készülnek, amelyeket kevesebben ismernek. Ezeken a kíváncsi szemek néha olyasmit is felfedezhetnek, amit elrejt a növényzet, vagy éppen termőföld réteg miatt nem látszik.

Egy ilyen speciális domborzati térképen, amely a Balti-tengerről és környékéről készült, figyeltek fel a különös alakzatra, ami még a világűrből is látszik.

Ez a gyűrűs szerkezet, ami a műholdas képeken is látszik, feltehetően Atlantisz maradványa lehet. Annál is inkább, mert nem nagyon ismert más hasonló felépítésű ősi város, ráadásul a formáció a geológiai számítások szerint akkor tájt jöhetett létre, amikor Atlantisz is virágzott.

A szkeptikusok felhívták valamire a figyelmet.

Atlantiszt egy szigeten alapították, amit végül elnyelt a tenger… A furcsa gyűrűs formáció viszont a mélyen a szárazföld belsejében található.

Egy elmélet szerint azonban - amit szimulációs modellek is alátámasztanak - azokban az időkben ezt a régiót víz borította huzamosabb ideig.

A belső gyűrűt jelenleg tavak és erdőségek borítják. Ha megnézzük a hagyományos műholdas a felvételeket a gyűrűs szerkezet szinte láthatatlan, ezért nem fedezték fel nagyon sokáig.

Koordináták a Google Earth térképén: 53 ° 41’29.78 “N 11 ° 35’45.17” E

Koordináták a tudományos térképen: data.bshc.pro/#4/53.88/11.83

Vajon tényleg Atlantisz romjai hevernek ezen az elhagyatottnak tűnő vidéken?

A helyiek szerint többször zajlottka már ott ásatások, ezért arra lehet következtetni, hogy a tudomány tisztában van a jelentőségével, és talán már találtak is olyan dolgokat, amik bizonyítják egy letűnt fejlett civilizáció létét.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély hihetetlen rejtélyek elveszett civilizáció atlantisz


Megtekintések száma: 272933





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet