Megtörtént a csoda: hatásos rákgyógymódot találtak! Hamarosan tesztelik embereken is!

2018. március 29., csütörtök




A klinikai teszteket még idén végrehajtják!

Nemrég a Stanford Egyetem számolt be arról a döbbenetes eredményről, miszerint kísérleti egereken 1005-os hatékonyságú rákgyógyszert teszteltek.

A megoldás olyan forradalmi és erős volt, hogy már akkor, néhány hete is arról beszélt a tudományos világ, hogy megvan a rák ellenszere, a végső tudományos áttörés.

Most pedig arról szólnak a hírek, hogy a tesztek és eredmények miatt hamarosan 35 önkénteesen is kipróbálják a kezelést, klnikai, orvosilag jól dokumentálható körülményke között.

A kísérletben a kezelés után tíz nappal a befecskendezett tumorok teljesen eltűntek, húsz nap után pedig az egerek testében lévő többi, közvetlenül nem kezelt tumor is felszívódott.

A kutatók most bejelentették, hogy ez év végéig szeretnék elvégezni az emberkísérleteket is.

Mint minden állatkísérletben bizonyított rákkezelésnél, most is az természetesen a fő kérdés, hogy embereken is hatásos lesz-e a módszer.

Vagyis 2018-ban már gyógyíthatóvá válik a rák, egyszer és mindenkorra!

Ez pedig soha nem volt elérhető egészen eddig a tudomány történetében. A kutatók, akik ebben részt vettek, minden bizonnyal történelmet írnak, bekerülnek a könyvekbe, és lehet, hogy még egy Nobel-díjjal is megjutalmazhatják őket.

Már a nemrég elvégzett kísérletek eredményét is minden média méltatta a BBC-től kezdve a Natura tudományos folyóiratig.

Ez azért jelentős, mert összesen 90 alannyal dolgoztak.

Először csak 87 gyógyult meg, és mutatkozott teljesen rákmentesnek, de a kezelések után egy második kezelést követően a maradék is felgyógyult a rákból. Az eljárást már közel egy évtizede fejlesztették, és most végezték el a legnagyobb szabású kísérlet keretében, melyet végig folyamatosan dokumentáltak.

A szert olyan egereken tesztelték, amelyek limfómában szenvedtek, emellett voltak mellrákos egerek is.

Összesen 90 rákos egérnek adták be a szert, amiből 87 teljesen meggyógyult, sőt, még az áttétek is eltűntek. A maradék egér is meggyógyult egy kicsit több idő elteltével.

2018-ban tehát megtörténhet a nagy áttörés, és könnyen lehet, hogy be fogunk számolni róla, eljön majd a napja, amikor ki lehet jelenten: vége a ráknak!

OSZD MEG másokkal is!

tudomány hihetetlen egészség orvostudomány rák betegségek egészség megelőzás gyógymód


Megtekintések száma: 22232





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet