Megvan a bizonyíték: létezik magasabb tudatállapot!

2017. április 21., péntek
Tudósoknak egy az átlagnál egy magasabb szintű tudatállapot sikerült megfigyelniük.

Létezhet magasabb tudtaállapot? Úgy tűnik, ez a kérdés végre megválaszolásra került, és a felfedezés iszonyatosan fontos, és megdöbbentő.

Az egész tudományos világ erről beszél, ugyanis ez rengeteg mindent alátámaszthat a felsőbb tudattal kapcsolatban.

Arról van szó, hogy neurológusok rengeteg drogos emberen elvégzett kísérlet és megfigyelés során tapasztaltak furcsa dolgokat. A normál állapotukhoz képest, folyamatos növekedést figyeltek meg az agyi jelek diverzitásában.

Ez gyakorlatilag nem más, mint az agyi aktivitás összetettsége is egyben.

Ilyet korábban soha nem figyeltek meg, és sok szakember szerint ez egyértelműen egy magasabb szintű tudatállapot létére utaló komoly bizonyíték.

Azok az emberek akik ébren vannak, diverzebb az agyi aktivitásuk mint alvó állapotban. A felfedezést korábban is megtehették volna azonban nem volt jellemző, hogy ennyire aktív állapotokat vizsgáljanak, inkább agy halottak, vagy alvó emberek tudatállapotát tanulmányozták.

Ez egy megdönthetetlen bizonyíték arra, hogy a drogok és egyéb pszichedelikumok által befolyásolt az épes egy magasabb tudatállapotra lépni.

Vagyis ez egyfajta "kaput" is nyithat számunkra egy másik világba. Gondolunk itt a szintén rengeteg vita tárgyát képező lélek molekulára is.

A lélek molekula nem más, mint a DMT, azaz dimetil-triptamin.

Ez nem egy mesterségesen előállított drog, hanem egy pszichoaktív szer, tehát nagyon hasonló a hatása a különféle drogokhoz. Ezt az anyagot tartalmazó különleges főzettel kúrálják magukat egyes törzsek sámánjai Dél-Amerikában.

Ráadásul az ayahuasca - a főzet, ami tartalmazza - bizonyos vegyületei új idegsejtek születését serkentik. Hihetetlenül aktívvá teszik az agyat, és egyesek szerint egy magasabb tudatállapotba lép tőle az ember.

Nyitottabb tudósok pedig azt is felvetették már, hogy ez nem hallucinációkat eredményez, hanem valódi testen kívüli élményeket, egy anyagon túli világban.

A mostani felfedezés ennek lehet tudományos bizonyítéka, vagy annak egy előfutára.

Ez az állapot alatt az agy elektromos aktivitása kevésbé kiszámítható és kevésbé ‘integrált’ mint a normális ébrenléti állapotban. Kijelenthetjük, hogy a pszichedelikus állapot az átlagnál egy magasabb szintű tudatállapot.

Valószínűleg ez az állapot globális változást eredményez az öntudatban. Talán ez amiatt is van, hogy képes legyen a tudatunk elhagyni a testüket, és egyfajta asztráltestbe transzformálódni.

Hogy a lélekmolekula, és annak hatása, valamint a magasabb tudatállapot által nyíló új világok létezésére mikor lesz még ennél is konkrétabb bizonyíték, azt egyelőre nem tudni, de kíváncsian várjuk, mit hoz a jövő.

OSZD MEG másokkal is!

paranormál tudomány ezotéria test és lélek tudat spirituális lélek az elme ereje


Megtekintések száma: 245380

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet