Megvan a Loch Ness-i szörny: kiderült, hogyan is nézhet ki valójában! - videó

2019. szeptember 20., péntek




Itt a perdöntő bizonyíték? Végre először kaphattak képet arról, hogy mi is lehet ez az élőlény, melyet évtizedek óta keresnek a skót tóban.

Időről időre felbukkannak olyan amatőr felvételek, amik a híres Loch Ness-i szörny létezését igyekeznek bizonyítani, de valljuk be, mindegyik hagy bennünk némi kétséget.

Most azonban végre megtörténhetett az, amire mindenki várt.

Egy perdöntő felvétel került elő, ami egyszer és mindenkorra pontot tehet az ügy végére, mivel egy az egyben látszik rajta valami, ami sokak szerint egyértelműen maga a szörny.

Ez most ugyanis sokkal ígéretesebb mint az eddigiek. A felvétel a víz alatt készült, és az első másodpercekben csak egy halat látni rajta, majd váratlanul, valami nagy és hosszú vízi lény elúszik a háttérben.

Sokak szerint a teremtmény nem lehet más, mint maga a szörny, ami nem egy Plesiosaurus mint azt korábban gondolták...

A Loch Ness-i szörny évszázados jelenség a tónál, már léteztek a 17. századból ismert leírások is, melyek azt írták, hogy egy hatalmas, kígyószerű szörny ragadta el a part mentén legeltetett jószágokat.

Azóta pedig sorra jelentenek be különféle furcsaságokat a tó körül.

Rendere előkerültek felvételek is, ám ezidáig egyetlen tiszta és kivehető videó nem készült.

A friss, nemrég napvilágra került videó alapján a szakértők megfejtettnek nyilvánítanák a Loch Ness-i szörny rejtélyét, szerintük ugyanis a felvétel alapján kijelenthető, hogy egy hatalmas angolna fajtáról lehet szó.

A kutatók egy csoportja vízmintát vett a Loch-Ness több pontjáról, amikben állítólag olyan dolgokat találtak, amik azt bizonyítják, hogy Nessi legendája akár igaz is lehet.

OSZD MEG másokkal is!

szörnyek paranormális


Megtekintések száma: 271041





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet