Megvan, hová tűnnek a gyerekek a Földről! Egy bizarr teória adhat magyarázatot rá?

2023. március 27., hétfő
Az elmúlt évek, évtizedek nagy eltűnései mögött ez állhat - állítják.

Figyelmeztetünk, rendkívül bizarr elmélet következik.

Az elmúlt években, hosszú évtizedekben számtalan gyermek tűnt el csak Amerikában, de világszerte még többen.

Egyre nagyobb azoknak a száma, akik végül soha nem kerülnek elő, és nem válnak bizonyíthatóan bűncselekmény áldozatává. Ezen esetek nagyon nagy részében soha nem kerülnek elő az illetők, és nyomuk vész a rendszerben, minta teljesen elnyelte volna őket a Föld.

És ki tudja, talán éppen így is van. Egy bizarr és szinte hihetetlen összeesküvés elmélet ugyanis azt állítja, hogy a gyermekek eltűnéséhez köze van a NASA-nak is

Az egésznek az az értelme ugyanis, hogy fiatal, nélkülözhető gyerekeket gyűjtenek össze, titokban kiképzik őket, majd elküldik őket a Marsra, hogy ott egy alakulófélben lévő emberi kolóniát gyarapítsanak.

Alex Jones egy rádiós interjúban beszélt arról, hogy a NASA ezen kolonizációs terve már két évtizede megkezdődött.

Állítólag egy CIA bennfentes mutatott neki olyan dokumentumokat, mesélt olyan információkat, melyek arra utalnak, hogy a NASA háza táján "gyűltek össze" azok a gyerekek, akiknek év közben nyomuk veszett.

Főként csavargókról, hajléktalanokról és árvákról volt szó, akiket már senki sem keresett, így nem okozott feltűnést az eltűnésük.

Az állítás szerint már legalább 20 éve létezik egy emberi kolónia a Marson, mely 30-as, 40-es éveikben járó emberekből állhat, akiket egykoron gyerekként utaztattak a vörös bolygóra.

A NASA sokkal régebb óta kísérletezget különféle meghajtásokon, melyekkel lerövidíthető volt az út a Mars és a Föld között mindösszesen 9 hónapra.

Ezekkel a hajléktalan és árva gyerekekkel úgy tudta tesztelni az emberes Mars utazást, hogy a közvélemény nem támadta azért, mert életeket áldoznak fel a tudomány és a technológia oltárán.

Ez még nem minden. Itt jön a még durvább, és egyben bizarrabb állítás Alex Jones részéről.

Ő ugyanis azt állítja, hogy annak idején a Sandy Hook iskolában elkövetett mészárlás, mely során 28 ember - gyerekek - vesztették életüket, valójában csak egy hamis álca volt, egy eltusolás, hogy újabb gyerekeket vigyenek a Marsra.

A NASA missziók 90%-a titkos, és a közvélemény soha, vagy alig szerez róla tudomást. csak a jégjegy felszíne látszik a média és az emberek számára - állítja.

A NASA természetesen nem hagyhatta szó nélkül az igen súlyos vádakat állító rendkívül blőd teóriát, és kijelentették, hogy nincsenek emberek a Marson, és eddig nem is voltak.

OSZD MEG másokkal is!

technológia technika mars nasa összeesküvés bizarr


Megtekintések száma: 102922

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet