Megvan, mi lehet az Indonézia partjainál felbukkanó titokzatos tetem?

2017. május 17., szerda
Pár napja tűnt fel és a fél internet ezzel foglalkozott. Most tudósok választ adhattak a rejtélyre.

Hátborzongató valami tűnt fel nemrég Indonézia partjainál. Egy hatalmas, vérben úszó, látszólag egyetlen ismert állatra sem hasonlító tetem volt, amiről a helyiek azonnal elkezdték azt terjeszteni, hogy talán egy tengeri szörnyről lehet szó.

Az internetet elárasztották a róla készült képek, melyen egy valóban hatalmas, több méteres hosszúságú, felismerhetetlen tetemet látni.

Később egy videó is előkerült, melyen jól látszik az, hogy a bomló szövetek tocsognak a vérben, melyek megfestik a port vizét.

Különféle teóriák kezdtek el terjedni arról, hogy mi lehet ez. A legbizarrabb elméletek szerint Cthulhu manifesztálódott teste, míg mások egy eddig ismeretlen tengeri szörnyet láttak benne.

A szakértőket a helyszínre rendelték, hogy véget vessenek a találgatásoknak, és beazonosítsák az állatot.Ehhez azonban szükség volt néhány napra, hogy teljesen biztosak legyenek benne, hogy mi is ez valójában.

A logika szabályai szerint a 15 méteres lénynek elméletileg bálnának “kéne” lennie, de azok teteme lesüllyed, és nem egészen így néz ki, ezért mások inkább polipnak nézték. A kutatók végül megvizsgálták a testet, és kiderült, hogy tényleg bálnáról van szó, ami nagyon szokatlan formát öltött

Az egyelőre rejtély, hogy miért is nézhetett ki így, és miért lebegett a víz felszínén...

OSZD MEG másokkal is!

tudomány rejtély érdekes érdekeség


Megtekintések száma: 236538

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet