Meleg orgiák folynak a Vatikán falain belül? Róma szellemi értelemben leromboltatik?

2022. január 28., péntek
Az egész egyházat elhiteltelenítheti a hívek előtt a most kibontakozó botrány?

A Vatikán történetének talán legnagyobb megpróbáltatásai elé néz. lehetséges, hogy a Róma lerombolásáról szóló próféciák nem is fizikailag, szó szerint értendők, hanem szellemileg.

Ugyanis egyre inkább tovább gyűrűzik a hihetetlennek hangzó, sajnos valószínűleg mégis igaz pedofilbotrány, mely a Vatikán kincstárnokához fűződik.

Sőt, a rendőrségi ügy és a nyomozók úgy sejtik, akár egy egész hálózat működhet a Vatikán falain belül!

Alig adtak hírt róla a külföldi sajtóhoz tartozó oldalak, nemrég hihetetlen gyorsasággal végigsöpört az interneten: pedofíliával vádolják a Vatikán egyik emberét.

Az ausztrál bíboros, a vatikáni pénzügyek első számú felelőse ellen régre visszanyúló, többrendbeli szexuális erőszak miatt emeltek vádat, mindenki megdöbbenésére. A hatóságoknak állítólag konkrét bizonyítékok vannak a kezükben.

A Vatikán kincstárnoka, George Pell gyerekeket molesztálhatott, méghozzá nem is egyet. Ám ez még csak a jéghegy csúcsa lehet, ugyanis nagyon úgy néz ki, hogy újabb pedofil botrányokra derülhet fény.

És még valami ennél is rosszabbra: meleg orgiákra.

Egyelőre a nyomozócsoport még nyomoz és újabb bizonyítékokat tár fel, de nem kizárt, hogy egy igen jól összehangolt bűnszervezet tevékenykedhetett, vagy akár tevékenykedik most is az egyház mögött, mint egyfajta háttérhatalom.

Talán az illuminátusok tényleg réges-régen beszivárogtak a szent falak közé?

Ez ugyanis megmagyarázná a szentségtelen cselekedeteket. Korábban már sokakban felvetődött, hogy az egyházat ma már valójában a Sátán irányítja, és egy luciferánus tanokat valló illuminátusokból álló vezetőség, melynek a pápa saját maga is részese.

Különféle Sátánista rituálék folynak a színfalak mögött, gyermek prostitúció és pedofília, valamint alkalomadtán meleg orgiák.

Természetesen a bíboros határozottan tagadja az összes vádat, noha rengeteg szemtanú, és egykori zaklatott jelentkezett, hogy akár kész tanúskodni is ellene.

A papok által gyermekekkel szemben elkövetett szexuális visszaélések kivizsgálására létrehozott ausztrál bizottság már több esetet is felgöngyölített, melyek szálai mélyen a Vatikánba vezettek.

Hamarosan feltehetően újabb részletek láthatnak napvilágot. 

Ha minden vád beigazolódik – és sajnos úgy néz ki, hogy be fog – akkor egy hihetetlenül nagy hitéleti válsággal találja majd magát szemben az egyház, ami talán romba is döntheti az egész hitvilágot, mindazt, amit eddig elértek, és Róma szellemi rételemben tényleg leromboltatik…

OSZD MEG másokkal is!

érdekes vallás bizarr vatikán érdekeség bűnügy


Megtekintések száma: 222415

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet