Mélyinterjú Drábik Jánossal: ÍGY számolja fel a háttérhatalom a világunkat!

2023. július 3., hétfő




Hát ez zajlana a háttérben?! Akkor meg vannak számlálva a napjaink...

Drábik János a mai napig hivatalosan bejegyzett amerikai jogtanácsos, és rengeteg rálátása volt bizonyos dolgokra az elmúlt évtizedek tevékenységei során.

Éppen ezért sokan egyetértenek abban, hogy lehet némi fogalma a dolgokról, melyek a színfalak mögött zajlanak, mind politikai, mind pedig háttérhatalmi téren.

Elhallgatják előlünk a történelmet. Méghozzá annak jelentős részét, mind az aktuálpolitikát, mind pedig a titkos háttéralkukat. 

Az emberek elé csak a felszín van tárva, valójában a jéghegy többé része a mélyállam szintjén működik, azaz a közvélemény teljes kizárásával. Időnként azonban egyes szivárogtatóknak köszönhetően nyilvánvaló jeleket ad saját maga létezéséről a világot irányító “Titkos kéz”…

A világhatalmi elit mindig úgy formálta a történelmet, hogy közben alattomos módon tekintettel volt bizonyos érdekcsoportok, erőközpontok érzékenységére.

Emiatt az emberek és a komplett társadalom nagyon fontos dolgokra sosem kapott választ.

A mélyállamok egymással kapcsolatban állnak, fő központjuk pedig feltételezhetően Amerika, de az ezer karú polip lényege pontosan az, hogy hiába vágják le az egyik karját, a többi attól még jelen van, és eltapossa az ellenséget, vagy bárkit, aki veszélyt jelent rá.

A szervezett magánhatalom legnagyobb ellenségei mára a nemzetállamok váltak, mint amilyen Magyarország is.

Nem véletlen, hogy az elmúlt évtizedekben hihetetlenül sok támadásnak voltunk kitéve, és gyakorlatilag kivéreztettek minket gazdasági és politikai módon is.

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés politika háttérhatalom drábik jános


Megtekintések száma: 47991





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet