Memóriája lehet a víznek? Tudományos rejtély, amit nem tudnak megfejteni!

2023. január 17., kedd




Ha ezek a kutatások az elkövetkező években még szélesebb nyilvánosságot kapnak, és minden kétséget kizáró bizonyítékokkal támasztják alá, akkor mindent megváltoztathat, amit a vízről tudunk... a víz egy éteri közvetítő, mely érzelmekkel és gondolatokkal "formálható"?

A gondolatok, bizonyos érzelmek olyan hatást generálnak az emberi agyban, ami mindenen keresztülhalad.

Nincs előttük akadály, és képesek változásokat előidézni bizonyos anyagokban.

Azt mondják, hogy érzelmekkel is lehet bántani: ez ténylegesen igaz.

Nem is gondolnánk, hogy milyen súlyos roncsolásokat tudunk végezni pusztán kimondott szavakkal, de akár ki nem mondott, csak vélt gondolatokkal is.

Legalábbis egyes tudósok, és a parapszichológia bizonyos eredményei azt mutatják, hogy a sejtekben végbemenő folyamatokra kihatnak a gondolatok.

A víz pedig egy olyan közvetítő közeg lehet, amin keresztül megtörténik a hatás-ráhatás...

Nem véletlen, hogy az emberi szervezet túlnyomó százaléka vízből áll.

Ez egy olyan közvetítő közeg, ami a tudomány számára még nem teljesen értett és megfigyelt jelenségeket produkál.

A kutatók meg vannak róla győződve, hogy a víz rendelkezik többek között bizonyos mértékű intelligenciával, sőt, képes emlékezni is, azaz van memóriája.

Erre irányulva számos kutatás mutatott már fel eredményeket.

Egyes kísérletek során a víz képes volt "megjegyezni" bizonyos formákat, úgy, mint egy memória anyag.

Mivel az élet alapvető építőköve, sok szempontból úgy gondolják ma, hogy a élet kódja is benne foglaltatik.

Persze ez még egy igen messzemenő következtetés, melyet nem igazoltak de a jövőben a víz teljes kódja, titka feltárásra kerülhet.

A víz az, ami minden élőt felépít, ami jelen van a életben.

Maga Davinci is azt vallotta, hogy a víz nem más, mint a természet hajtóereje.

Vízzel végzett kísérletei azt mutatták, hogy a víz reagál a szavainkra, és attól függően, hogy mit mondunk illetve milyen érzelmek kísérik a szavainkat, szép vagy harmonikus, vagy csúnya és szabálytalan mintákat hoznak létre. Dr. Emototól tudjuk, hogy a víznek emlékezete van, amely sokkal hosszabb is lehet, mint saját mulandó életünk.

Ennek az emlékezetnek a viselkedése a mai modern CD-khez vagy mágnesszalagokhoz hasonlítható, melyek digitális adatokat tárolnak.

Ma már számos tudós elismeri, hogy a víz egy csodálatos anyag, amely képes hatékonyan információt gyűjteni bármilyen dologból, amellyel érintkezésbe kerül.

Emilio del Giudice elméleti fizikus a Milánói Egyetemen, Olaszországban másokkal együtt bebizonyította, hogy a víznek megvan az a képessége, hogy adatokat tároljon hosszú időn keresztül.

Vitold M. Bakhir orosz feltaláló és bányamérnök szintén sok víz memória kísérletet végzett, melyek megerősítették a korábbi eredményeket.

OSZD MEG másokkal is!

tudomány víz


Megtekintések száma: 65680





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet