​Merényletet fognak elkövetni Putyin ellen? 2019 óriási fordulatokat hozhat, az egész világpolitikát átrendezheti!

2018. december 19., szerda




Egyre inkább úgy tűnik, hogy Putyin célkeresztbe kerülhet. A titkos háttérhatalmi elit célkeresztjébe.

Nem elég ugyanis, hogy az USA által indított, a háttérből általa irányított Új Világrend ellen szándékozik folyamatosan egyfajta ellenpólust képezni, de a legjelentősebb erőt képviseli vele szemben.

Vagyis a Világkormány és a totalitárius hatalom megvalósulása nem történhet meg, míg Oroszország egy tényező.

Emellett Putyin az Új Világrend egy másik gazdasági csápját is le kívánja vágni azzal, hogy nemet mondott a GMO alapú élelmiszerekre, akárcsak az EU.

Lehet, hogy nem véletlen, hogy az EU-t migrációval gyengítik, miközben oroszellenes hangulatot keltenek bizonyos erők…?

Oroszország célja 2020-ra a legnagyobb nem GMO élelmiszertermelő piac létrehozása…

Sokak szerint ezek a dolgok, és Amerikával való szembenállása együttesen olyan célkeresztet tettek fel a fejére, ami hamarosan egy ellene elkövetett merénylet eszkalálódását eredményezheti.

Ezt ha valaki hisz egy kicsit is a próféciákban, a balkáni Nostradamusként is emlegetett vak bolgár asszony, Baba Vanga is megjósolta 2019-re.

Egész pontosan az szerepelt a próféciájában, hogy óriási gazdasági válság lesz Európában, és Vlagyimir Putyint egy ízben megpróbálják majd megölni.

A prófécia nem elég pontos, és az sem derül ki belőle, hogy túléli-e a támadást, de az egyik biztonsági ember lesz az, aki rátámad, vélhetően külső megbízásra.

Bár ez csak jóslat, mondhatnánk, ennek ellenére nagyon sok politikai elemző van azon a véleményen, hogy a jelen helyzetben nem zárható ki egy Putyin ellen elkövetett merénylet.

Putyinnal ugyanis egy erős, az amerikai világrendnek ellenálló határozott vezetőtől szabadulna meg a nyugati világ, és a Keleti régió “király” nélkül maradna…

A káosz még inkább eluralkodna, így Európa tovább gyengülne, Oroszországot pedig gazdaságilag és katonailag is be lehetne vennie az Új Világrend zsoldosainak…

OSZD MEG másokkal is!

Forrás: magyarokvagyunk.com

érdekes politika háborúk putyin


Megtekintések száma: 19934





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet