Mérgező a só is? Valami olyat találtak benne, ami minden szakembert megrémített!

2018. január 18., csütörtök
Ráadásul világszerte észlelhető a jelenség. Nagyon Vigyáz!

Globális szintű a sószennyezés, és ez ellen semmit sem. Egy frissen közzétett tanulmány és egyben kutatás olyan adatokkal szolgál, ami lesújtó lehet az egész világ számára.

Arról van szó, hogy a tengerekből származó tengeri sómintákban olyat találtak a szakemberek, amitől valósággal elborzadtak.

A sórészecskék tele voltak ugyanis apró, nanoméretű mikroműanyag részecskékkel.

Ezt pedig az orvosok és dietetikusok kutatásai szerint egyértelműen környezet és egészségkárosító anyagként sorolják be világszerte.

Arról van szó, hogy ezek a műanyagrészecskék bekerülnek az emberi szervezetbe, ott pedig mérhetetlen pusztítást csinálnak... IDŐVEL.

Ugyanis a hivatalos szakvélemény szerint kis mennyiségben rövidtávon nem okoznak bajt a szervezetünkben.

Ám huzamosabb ideig fogyasztva, tartósan egészségkárosító a hatásuk, mivel felgyűlnek a szervezetben.

Ami még ennél is riasztóbb, hogy nincs ellene védelem, legalábbis nem találtak még megoldást az emberi tevékenységekből származó műanyag szennyezésre.

A műanyagok apró részecskékre bomlanak a vízben, és a tengeri élőlényekbe, a sóba a vízbe is beépülnek...

És ez még nem minden. Sokak szerint tagadhatatlan a kapcsolat a rákkal, és az Alzheimer-kórral is. Ha így van, akkor évtizedek óta saját magunkat mérgezzük, és eddig nem tudtunk róla.

Ez pedig felveti az évszázad botrányát: hány ember halhatott meg rákban szükségtelenül amiatt, mert gyakorlatilag műanyagot etettek velünk?

Bárki, aki kételkedik: a műanyaga szervezetbe juttatva igen is, rákkeltő, ezt számos a kétezres években végzett kutatás igazolta. Azonban csak mostanra derült ki, hogy a tengeri sók egy részében, a tengeri élőlényekben is benne vannak a műanyag mikroszemcsék...

OSZD MEG másokkal is!

egészség életmód egészség megelőzés élelmiszeripar


Megtekintések száma: 104560

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet