Mérgező ételek, vegyszerezett húsok: már a holttestek sem bomlanak le annyira sok tartósító halmozódik fel bennünk!

2019. április 3., szerda
Az ételeink ma megkerülhetetlenül az egyik legnagyobb forrásai a különféle betegségeknek - egyre több dietetikus és szakorvos van ezen a véleményen.

Borzalmas felismeréseket tettek az elmúlt évek statisztikai adatai és vizsgálatai alapján.

Arról van szó, hogy az ételek, amiket az emberek megesznek, csak részben ehetők. Olyan nagy mértékben van már ugyanis bennük tartósítószer, hogy a tápanyagban szegény műkaják évtizedek leforgása alatt tönkreteszik a szervezetet.

Az idősebb generációk azért élnek még ma is viszonylag sokáig, mert az ő életük nem műkajákkal kezdődött, ők még fiatalon fogyasztottak természetes forrásból származó ételeket.

Ez a mai fiatalabb generációról nem mondható el.

Brutális mértékben megnőtt a daganatos megbetegedések, a demencia (alig 30 évesen is!) vagy épp az autizmus előfordulása.

Hogy miért?

A szakemberek szerint komoly gyanú van rá, hogy az életük kezdetétől fogyasztott feldolgozott, finomított élelmiszerekben kell keresni az okokat.

Rengeteg faktora van ennek az egésznek.

Eleve az egész azzal kezdődött, hogy a húsokat elkezdték "ragasztani", különféle javító enzimeket hozzájuk adni, ez főleg a feldolgozott húsokra igaz, mint a felvágottak, virslik, bolti szalámik.

Emellett az édesítőszerek piaca globális szintre nőtt: ma minden második üdítő cukormentesként van eladva, és tele van nyomva szacharinnal, aszpartámmal, és egyéb olyan mesterséges vegyületekkel, amiknek borzalmas belső egészségkárosító hatása lehet hosszú távon.

Azt állítják, hogy ezek csak nagyon nagy mennyiségben okoznak bajt a szervezetben.

Azt viszont mindenki elfelejti, hogy ezek halmozódnak is a szervezetben, és hamar túl lehet lépni azt a bizonyos napi maximum ajánlott limitet...

A tudomány egy része azon dolgozik, hogy feltárja az igazságot és az ok-okozati összefüggéseket az ilyen ételek és a rák előfordulásának növekedése között.

Egyértelmű, hogy létezik, azonban egyes érdekcsoportok, különösen a fogyasztókból élő élelmiszerlobbi folyamatosan próbálja gáncsolni ezeket a törekvéseket.

Áltanulmányokat készíttetnek, melyek éppen az ellenkezőjét állapítják meg annak, amit valójában okoznak ezek a káros ételek, lefizetett orvosokkal íratnak szakmai publikációkat, marketingeseket hívnak segítségül, hogy "elkozmetikázzák" az igazságot, ami az egyre betegedő generáció mögött áll...

OSZD MEG másokkal is!

egészség életmód feltáró élelmiszeripar


Megtekintések száma: 52342

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet