Mérgező só a boltok polcain? Ipari szintű mérgezése folyik a társadalomnak?

2018. június 5., kedd




Megdöbbentő információk láttak napvilágot belső körökből kilépő szakemberektől...

Kétféle só létezik.

Az egyik, amelyik a testünk megfelelő működését segíti elő és a másik, amelyik súlyosan károsítja. 

A magyar szabvány szerint minimum 97% NaCl konyhasót kell tartalmaznia mindegyik étkezési sónak. Alapvető élelmiszerünk viszont egészen más formákban is jelen van az üzletekben.

De miről is van szó?

Egy olyan világszintű összeesküvésről, mely az egész élelmiszeripart átszövi, különösképpen a só iparát.

Már régóta kering az interneten és szinte mindenhol találkozunk azzal a hírrel, hogy sóval mérgezik az embereket. 

Ez így elsőre elég horrorisztikus vagy morbid és bosszantó is egyben. Magyarországon egyedülállóként Tejfalussy András kezdett beszélni a bolti só mérgező hatásáról. Az biztos, hogy elgondolkodtató a rengeteg fajta só, az összetétele némelyiknek meg egyenesen ijesztően hangzik. Az egyik só például kálium-ferro-cianidot tartalmaz. 

A csomagoláson azt írják, hogy ez egy csomósodás gátló. Dr. Weixl Várhegyi László - akinek írásait szintén tömeges előfordulással találhatjuk meg az interneten -, ezt írja erről az anyagról: A kálium-ferro-cianid, azaz sárgavérlúg-só (veszélyes méreg, de sajnos ezt a bolti sókban csomósodásgátló szerként használják).

A megfelelő tisztaságú só védi a sejteket az elsavasodástól. 

Az emberek nem használnak elég tiszta sót, vagy éppen túl sokat használnak a mérgezett fajtából. Így a megbetegszenek és teljesen felborul a szervezetük egyensúlya. A nem megfelelő tisztaságú só fogyasztása hatással van az idegrendszerre, az érzelmi állapotra, az alvásra, a rákos megbetegedésekre, a csontritkulásra, a keringésre, a szívproblémákra, a vérnyomásra, a cukorbetegségre vagyis ezek előidézője lehet. 

A tiszta sóra váltás és a tiszta víz fogyasztása viszont gyógyír lehet ezekre a problémákra. A betegség mindig az egyensúly felborulása miatt keletkezik az emberi testben. Azzal, ha nem megfelelő tisztaságú sót fogyasztunk, súlyosan károsíthatjuk az egészségünket.

Korábban már Dr. Papp Lajos is beszélt erről. Elmondása szerint a só mérgezése már évtizedek óta zajlik. Egy alapvetően mesterségesen keltett hatásról van szó.

Nem csak Magyarország, de a világ más országainak lakosságát is komolyan veszélyeztetik, teljesen szándékosan.

A mérgezést, és a sóban lévő vegyszerek és egyéb anyagok egészségkárosító hatását ugyanis nyílt titokként kezelik, mégis hallgatnak róla, nem tesznek ellene semmit.

OSZD MEG másokkal is!


Megtekintések száma: 17771





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet