Merkel karácsonya: EZT kapta tőle Európa! Legyünk hálásak?

2017. december 15., péntek
Több tucat Európa ellen elkövetett merénylet, ártatlan európaiak halála, összeomló kultúrák. Boldog karácsonyt kíván a Mutti!

Előre szólunk, némiképpen kellő szarkazmussal kell ezt a cikket kezelni, hiszen önmagában Merkel politikája is nagyon szarkasztikus.

Európának ő jót akar, mindig ezt hangoztatta. Csak épp azt nem kérdezte meg, hogy Európának jó-e az, amit csinált a Wilkommenskulturral…

De itt a karácsony, és vegyük csak számba, mennyi mindent kaptunk a mi Muttinktól!

A mikuláscsomagba minden jutott, pedig az még nem is volt karácsony. Egyre növekvő migránsbűnözés, párhuzamos társadalmak csíráinak elhintése, és végtelenül hömpölygő, ellenőrizetlen embertömeg volt az, amit mi kaptunk.

Természetesen Magyarország kapta a virgácsot: szankciókat, EU-ból való kiléptetéssel valóm fenyegetést, melyet Juncker, mint Európa főkrampusza, nagyban szorgalmazott.

Mindeközben az álszent, ünnepi vigyor egyikük arcáról sem fagyott le. Miért is fagyott volna le?

Elvégre a nemzetállamok csizmájába olyan súlyos ajándékokat pakoltak, hogy a fal adta a másikat. Sorra dőltek be, és kultúrák szűntek meg. Soros, mint valami személyes Jézus Krisztus, önszorgalommal segítette Európára, mint egy mentőhajóra a semmitevőket, akik nem dolgoznak, ellenben randalíroznak, és rombolnak.

De vajon mi vár minket karácsonykor? Nos, egy meglehetősen riasztó statisztika. Egy ajándék Európának, melyet Merkel, és az EU vezetői készítettek elő.

Rengeteg ártatlan európai áldozat, és több tucat, lassan szinte megszámlálhatatlan terrortámadás.

A karácsonyi csomag része, hogy a karácsonyi vásárok neve többé nem karácsonyi vásár, hanem a bevándorlókkal való szolidarutás jegyében téli örömök...

Jutott még nekünk egy kvótaper, félelem az európai nagyvárosok utcáin, és Európa-szerte folytatott keresztényüldözés.

Az pedig, hogy maga Ferenc pápa is a migráció mellé állt, valóságos meglepetésként hathat az amúgy is jól megpakolt karácsonyi ajándékdobozban.

A nagy kérdés persze az, hogy Európa miért nem fogja, és dugja fel ezt az ajándékot oda, ahonnan jött, és mondj azt, hogy köszönjük szépen, NEM KÉRÜNK belőle?!

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség bizarr európa politika menekültek merkel


Megtekintések száma: 26169

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet