Mesterséges intelligencia irányítja az ufókat?

2017. január 4., szerda




Egy új teória szerint nem minden repülő korongban vannak pilóták, és utasok, a legtöbbjüket egy előre megírt, tanulni és mérlegelni képes mesterséges intelligencia irányítja.

Irányított csészealjak

Mi van, ha az idegen objektumokat, repülő korongokat, gyorsan száguldó, fénylő diszkoszokat valójában nem is idegenek irányítják? Legalábbis a jó részüket nem.

Nemrég vetették fel azt a teóriát, hogy talán a legtöbb csészealj valójában távirányított, és nem ül bennük senki. Ez még több évtizeddel ezelőtt nem volt ez mindig így, így Roswell esetében valóban idegen testeket találtak a roncsok között.

Azonban az idegen technológiája is fejlődött az elmúlt 70 évben, ráadásul sokkal gyorsabb ütemben, mint az emberi technológia. Gondoljunk csak bele.

Miért küldenénk emberes felderítőket egy másik bolygóra, ha titokban akarjuk tartani a létezésünket, és azt, honnan jöttünk.

A Roswellben talált idegen testek

Az idegenek a Roswell-tragédiából sokat tanultak, és nem követték el még egyszer azt a hibát, amit ott elkövettek.

Ott ugyanis a roncsok között állítólag nem csak halott idegen tetemeket találtak, hanem élő, még lélegző pilótákat is.

Közülük végül egy élte túl a szerencsétlenséget, akit az Amerikai kormány egy titkos helyre, feltehetőleg az 51-es körzetben zárt el, és nem tudni, pontosan mi lett vele.

Egyesek szerint felboncolták, megkínozták, és a szerveit tanulmányozták, miután megpróbálták szóra bírni, és kommunikálni vele. Azóta az idegenek kifejlesztettek technológiákat, átírták saját protokolljukat, hogy az emberek még egy ilyen esetben se tudjanak foglyokat ejteni.

Mesterséges intelligencia

A csészealjakban talán már régen is helyet kaphatott egyfajta automatikusan gondolkodó vezérlő szoftver, melyet az emberiség csak mesterséges intelligenciának hív.

Sokak sejtése szerint a mesterséges intelligenciakutatások az akkor, Roswellben talált technológiák tanulmányozásával, és megértésével váltak elérhetőbbé.

Ha ez igaz, akkor az intelligencia fejlődése szoftveresen az idegenektől kölcsönvett és hosszasan tanulmányozott technológián alapul, és gyakorlatilag nekik köszönhetjük, hogy ma már az emberiség is képes egy kezdetleges M.I.-t előállítani.

Nem véletlen, hogy napjainkban már önvezető autók is léteznek, és a technológia egyre biztosabb lábakon áll, hogy használjuk a hétköznapjainkban is, vagy ipari szinteken.

Persze ezek csak elképzelések, és egy olyan teória, melynek nincs megalapozott bizonyítéka – egyelőre.

Ez azonban nem jelenti azt, hogy ne lehetne így. Gyakran számoltak már be arról, hogy ufókat láttak leszállni az erdőkben, és nem mindig találkozni olyan beszámolókkal, melyek ufonautákról mesélnének.

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés roswell eltitkolt tények


Megtekintések száma: 77601





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet