Mesterséges pajzsot észleltek a NASA szondái a Föld körül?

2017. május 18., csütörtök




Megdöbbentő felfedezés igazolhat egy rendkívül bizarr dolgot.

Az elmúlt évek egyik legmeglepőbb felfedezését tették meg nemrég a NSA űrszondái. Az űrben keringve ugyanis már jó ideje felfigyeltek bizonyos furcsaságokra, melyek főleg a különféle részecskék mozgását érintették.

Ezeknek a részecskéknek egy része meglehetősen furcsán viselkedett, és nem mindig lehetett meghatározni a mozgásukat egy rejélyes erő miatt.

Most azonban úgy tűnik, sikerült megválaszolni a kérdést. Ráadásul ez a válasz egy óriási felfedezést foglal magában.

Arról van szó, hogy a NASA szondáinak mérései alapján kiderült, hogy a Földet egy hatalmas, és vastag mesterséges pajzs veszi körül. Egy olyan különleges védelmet nyújtó réteg, amit teljes mértékben mi magunk hoztunk létre az évek során.

A kutatás egyúttal rávilágít arra is, hogy mennyire nem vagyunk tisztában a világ működésével, és a fizikával, nemhogy a kvantumfizikával.

Az úgynevezett nagyon alacsony frekvenciák (VLF, azaz Very Low Frequencies) általában katonai övezetekből, komplexumokból érkeznek, és jelen vannak a Föld körüli éterben.

Ezáltal egy olyan láthatatlan pajzsot vonnak körénk, mely egyes részecskéket nem enged közelebb a Földhöz.

Ez a felfedezés teljesen elképesztő, ugyanis soha azelőtt nem gondolták, hogy létezhet ilyen, és hogy bármiféle pajzsot, vagy réteget tudnánk a bolygón köré vonni. Ezzel nagyon sok minden megváltozik, mivel a jövőben komplett védelmet lehetne kiépíteni a bolygó köré.

Egyesek már azt vizionálják, hogy egy esetleges jövőbeli űrháború esetén is meg lehetne ily módon védeni a bolygót, hogy az idegen fenyegetés eleve át se jusson a bolygó atmoszféráján.

A filmekben látott egész planétát védő pajzsok ötlete tehát nem csak a sci-fi filmek vágyálma, hanem nagyon is valóssággá válhat az elkövetkező évtizedekben, évszázadokban.

Az emberiség újabban minden egyes nap felfedez valami fantasztikusat, valami olyat, ami nagyon előre viheti a technológia és a faj fejlődését a nem túl távoli jövőben.

A kutatók szerint az egyes részecskák haladási irányát megváltoztató, áthatolhatatlan tulajdonságokkal rendelkező pajzs elvén - ha sikerül komolyabban megértenünk a benne zajló folyamatokat - akár olyan pajzsot is készíthetünk, és vonhatunk a Föld köré, mely egy aszteroidának is ellenállhat.

OSZD MEG másokkal is!

tudomány technológia technika az emberiség jövője


Megtekintések száma: 79089





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet