Mesterséges szerkezetek egy a Marsról készült felszíni felvételeken?

2023. szeptember 14., csütörtök
Új bizarr felvételek sokkolhatják a világot, és bizonyíthatják azt, hogy a Marson van valami, amit a NASA nem mond el!

Sokáig nem lehetett tudni azt, hogy a Mars egy pusztaság, egy kozmikus kopár és élettelen bolygó, vagy egykor otthont adhatott egy ősi fejlett civilizációnak.

Mióta a Marsól a NASA felszíni és műholdas felvételeket készített, azóta tudjuk: valami van a vörös bolygóval kapcsolatban, amit nem mondanak el, amit rejtegetnek a világ elől.

Ezzel egy időben elkezdtek felbukkanni olyan felvételek, melyeken mesterséges, vagy annak látszó objektumok, épületek, piramisok, arc...stb láthatók.

Az egyik felvételen olyan, mintha valamiféle konvoj lenne látható. Egy több szerkezetből álló, egymást követő formáció, ami az is lehet, hogy egy épületegyüttes, vagy valami ehhez hasonló.

Más felvételeken pedig piramisok körvonalai tűnnek ki, de olyan képek is vannak, melyek arról árulkodnak, hogy egyenes városfalak látszanak ki a sűrű marsi por alól.

Sőt, egy korábbi szonda által készített műholdas képen városok utcái is kivehetők.

A nagy kérdés az, hogy ki vagy mi hagyta maga után hátra ezt a civilizációs "romhalmazt", és a NASA miért nem beszél nyíltan a bolygón található régészeti leletekről?

A kozmikus civilizációk térben és időben folyamatosan terjeszkednek az univerzumban.

Voltak civilizációk, amelyek háborúban álltak egymással. Ennek nyomait őrzi a Mars, az ottani túlélők utolsó üzenete az 1975-ben felfedezett arc, amelyről bebizonyosodott, hogy mesterséges eredetű.

Rengetegen állítják, hogy a Marsnak is mint ahogyan a Földnek is volt egy titkos sötét történelme, amiről senki sem beszél.

Az ufóhívők szerint a Marson talált folyékony víz nyomai (amit a szonda 2015-ben talált) bizonyíthatják, hogy a Marson létezett, vagy létezik idegen, intelligens létforma.

Azt a tudomány is elismeri, hogy egy későbbi emberi kolónia fennmaradásának feltétele a víz. A bolygó egykor nedves égitest lehetett a tudósok szerint.

A Mars rejtélye sokáig feltáratlan és megválaszolatlan marad.

Az igazság pedig mélyen a vörös por alá lesz zárva, egészen addig, míg a NASA-nak nem lesz elég bátorsága az emberek elé állni, és elmondani a teljes igazságot.

Addig pedig a lenti képek árulkodnak arról, hogy valamit nem mondanak el... Valamit, ami nyilvánvaló...

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen földönkívüliek mars nasa idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 204493

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet