Mesterséges tárgyak, komplexumok láthatóak az Apollo-15 felvételein?

2017. május 1., hétfő




Az idegenek évezredek óta a Holdon vannak?

Furcsa, bizarr, és szabályos alakú dolgok láthatóak az Apollo-15 felvételein. Ezek a tárgyak, vagy objektumok valóban magyarázatra szorulhatnak, mert nem formálhatta őket szél, sem egyéb természeti erő.

Mint már tudjuk, a természet ugyanis nem dolgozik derékszögekkel.

Mit is láthatunk ezeket a felvételeken? Ha jól megnézzük, ami azonnal szembetűnik, a szokatlan szabályosság, és az elhelyezkedés a környező területhez képest.

Sokak szerint az anomália egyik oldala teljesen egyenes, mintha a sziklák teljesen elvágták volna.

Mások szerint a képen látható valami nem is az, aminek látszik, hanem egyfajta lejárt a felszín alá. Lehetne akár egy természetes barlang is, de ahhoz túl szabályos.

A felvétel kapcsán újra felvetődtek azok a hangok, melyek szerint az idegenek a múltban évezredeken át élhettek a Holdon, és talán még élnek ma is, a felszín alatt rejtőzve.

A felvételt magát egyébként eredetileg az Apollo-15 missziója során készítették, még 1971 augusztusában.

Egyes kutatók szerint az anomálián egyértelműen látszik, hogy nem természetes, tehát valamiféle fejlett civilizáció keze munkája lehet.

A természetben előforduló alakzatok szabályainak ellentmond, ráadásul egy alapvetően halott planétán nem alakulhatott volna ki még csak hasonló sem.

Olyan, mintha valamiféle épület része lenne, melynek nagy része talán a felszín alatt rejtőzik.

Egy szinte biztos: a NASA a Holdutazásokat követően hirtelen megszakította az Apollo missziókat, és soha többé nem szállt le újra égi szomszédunkon. Sokan pedig az idegenekkel magyarázzák ezt a döntést…

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 23952





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet